Zamówiłem teraz czteropak, jakie szanse że będzie jeszcze dzisiaj (apteka do 20 czynna) ?
\\ ej tak sobie myślę że co poniektórzy to mogliby mieć ustawione doz.pl jako stronę startową w przeglądarce
przy zamawianiu 10 paczek jest roznica 4.40 zl ~ 1 antek
to juz nie sa smiechy... to tak jak z frankiem szwajcarskim - ciagle rosnie :-(
Jan Eth-Cat Drugi pisze:Opio to sama dobroć dla świata i korzyści dla używającego,
Kodeina usuwa komórki nerwowe a odbudowuje te w mózgu.
Wtedy to była cena jak marzenie, no i latanie po aptekach z głowy. Jak kurewki zczaiły że ćpuny na to lecą, to cena skoczyła adrazu na 5,56. A teraz 6zł! Bezczelni, nienażarci złodzieje :motz:
kurczę, 50mg bez recepty, raj
ja mysalelm ,ze tego nie ma w hiszpanii tylko gdzies w ameryce południowej.
w sumie do hiszpanii mozna by się wyprowadzic, mieszkania tez tansze...
We Francji paderyl ( 30mg - 15mg kodeiny i 15mg etylomorfiny)
A antidol podrożał z 5,56 zł do 6 zł jakiś czas temu :-( Ale to i tak najtaniej dla mnie do ogarnięcia, bo w moim mieście, w najtańszej aptece antek kosztuje 6,69 ;] Kurwa, stare dobre czasy były jak antek po piątce chodził w większośc aptek...
Jan Eth-Cat Drugi pisze:Opio to sama dobroć dla świata i korzyści dla używającego,
Kodeina usuwa komórki nerwowe a odbudowuje te w mózgu.
Pisz poprawnie po polsku, bo następne takie posty nie będą akceptowane. - 13
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.