Zamówiłem teraz czteropak, jakie szanse że będzie jeszcze dzisiaj (apteka do 20 czynna) ?
\\ ej tak sobie myślę że co poniektórzy to mogliby mieć ustawione doz.pl jako stronę startową w przeglądarce
przy zamawianiu 10 paczek jest roznica 4.40 zl ~ 1 antek
to juz nie sa smiechy... to tak jak z frankiem szwajcarskim - ciagle rosnie :-(
Jan Eth-Cat Drugi pisze:Opio to sama dobroć dla świata i korzyści dla używającego,
Kodeina usuwa komórki nerwowe a odbudowuje te w mózgu.
Wtedy to była cena jak marzenie, no i latanie po aptekach z głowy. Jak kurewki zczaiły że ćpuny na to lecą, to cena skoczyła adrazu na 5,56. A teraz 6zł! Bezczelni, nienażarci złodzieje :motz:
kurczę, 50mg bez recepty, raj
ja mysalelm ,ze tego nie ma w hiszpanii tylko gdzies w ameryce południowej.
w sumie do hiszpanii mozna by się wyprowadzic, mieszkania tez tansze...
We Francji paderyl ( 30mg - 15mg kodeiny i 15mg etylomorfiny)
A antidol podrożał z 5,56 zł do 6 zł jakiś czas temu :-( Ale to i tak najtaniej dla mnie do ogarnięcia, bo w moim mieście, w najtańszej aptece antek kosztuje 6,69 ;] Kurwa, stare dobre czasy były jak antek po piątce chodził w większośc aptek...
Jan Eth-Cat Drugi pisze:Opio to sama dobroć dla świata i korzyści dla używającego,
Kodeina usuwa komórki nerwowe a odbudowuje te w mózgu.
Pisz poprawnie po polsku, bo następne takie posty nie będą akceptowane. - 13
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.