Zamówiłem teraz czteropak, jakie szanse że będzie jeszcze dzisiaj (apteka do 20 czynna) ?
\\ ej tak sobie myślę że co poniektórzy to mogliby mieć ustawione doz.pl jako stronę startową w przeglądarce
przy zamawianiu 10 paczek jest roznica 4.40 zl ~ 1 antek
to juz nie sa smiechy... to tak jak z frankiem szwajcarskim - ciagle rosnie :-(
Jan Eth-Cat Drugi pisze:Opio to sama dobroć dla świata i korzyści dla używającego,
Kodeina usuwa komórki nerwowe a odbudowuje te w mózgu.
Wtedy to była cena jak marzenie, no i latanie po aptekach z głowy. Jak kurewki zczaiły że ćpuny na to lecą, to cena skoczyła adrazu na 5,56. A teraz 6zł! Bezczelni, nienażarci złodzieje :motz:
kurczę, 50mg bez recepty, raj
ja mysalelm ,ze tego nie ma w hiszpanii tylko gdzies w ameryce południowej.
w sumie do hiszpanii mozna by się wyprowadzic, mieszkania tez tansze...
We Francji paderyl ( 30mg - 15mg kodeiny i 15mg etylomorfiny)
A antidol podrożał z 5,56 zł do 6 zł jakiś czas temu :-( Ale to i tak najtaniej dla mnie do ogarnięcia, bo w moim mieście, w najtańszej aptece antek kosztuje 6,69 ;] Kurwa, stare dobre czasy były jak antek po piątce chodził w większośc aptek...
Jan Eth-Cat Drugi pisze:Opio to sama dobroć dla świata i korzyści dla używającego,
Kodeina usuwa komórki nerwowe a odbudowuje te w mózgu.
Pisz poprawnie po polsku, bo następne takie posty nie będą akceptowane. - 13
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.