Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Tak więc różnie to u mnie bywa.
A wczoraj to tak jak Amaterasu rozmawiałam z żołądkiem i mnie posłuchał, bo nie :kotz:
Oczywiście lepiej zapobiegać np lekki ciepły posiłek po gorącej kąpieli, a po tym 1 avionetka i ze dwa buszki trawki na wejściu ;]
Ale to może i lepiej? Lżej potem na żoładku.
twiggy pisze:Najczęściej tuż przed peakiem.
A uniknąć to się za bardzo nie da jak dla mnie.
Nie wiem czy wiesz, ale jeśli zjesz jakiś czas wcześniej jakąś małą dawkę, to druga wchodzi już o wiele bardziej lajtowo.
No i czy próbowałaś już chociaż jednej tabletki Avio z pół godziny przed jedzeniem DXM? To naprawdę pomaga.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.