Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Tak więc różnie to u mnie bywa.
A wczoraj to tak jak Amaterasu rozmawiałam z żołądkiem i mnie posłuchał, bo nie :kotz:
Oczywiście lepiej zapobiegać np lekki ciepły posiłek po gorącej kąpieli, a po tym 1 avionetka i ze dwa buszki trawki na wejściu ;]
Ale to może i lepiej? Lżej potem na żoładku.
twiggy pisze:Najczęściej tuż przed peakiem.
A uniknąć to się za bardzo nie da jak dla mnie.
Nie wiem czy wiesz, ale jeśli zjesz jakiś czas wcześniej jakąś małą dawkę, to druga wchodzi już o wiele bardziej lajtowo.
No i czy próbowałaś już chociaż jednej tabletki Avio z pół godziny przed jedzeniem DXM? To naprawdę pomaga.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.