chrup pisze:bylem ostatnio w dozie i baba mowi ze jeszcze raz i na psy dzwoni hehe :nuts: mowi ze to niemozliwe zeby zjesc 100 tabletek w tydzien
Byłem na weekend w Kołobrzegu i po 22 już tylko apteka dyżurna w sobote była otwarta. Pojechałem, zakupiłem i zapłaciłem o 3,20zł więcej bo to opłata za dyżur jest :emo:
THIOCODIN
[ external image ]
ACODIN
[ external image ]
ANTIDOL (UWAGA! Zawiera 500mg paracetamolu)
[ external image ]
sQneK pisze:Buhaha i co by Ci zrobili?
Zresztą to było dawno temu, moja pierwsza spalona apteka w dozie ;-)
awzan pisze:Też miałem podobną sytuacje. "Odebrał Pan 50 opakowań w tylko w ciągu tego miesiąca, policzyłam sobie. I ma pan szczęście że nie zadzwonimy na policje" ;-)chrup pisze:bylem ostatnio w dozie i baba mowi ze jeszcze raz i na psy dzwoni hehe :nuts: mowi ze to niemozliwe zeby zjesc 100 tabletek w tydzien
wiem ze oni maja prawo nie wydac tego ale co jak zadzwonia na policje? jakis przypal moze byc? przeciez zamawiam sobie leki legalnie :-D
Jan Eth-Cat Drugi pisze:Opio to sama dobroć dla świata i korzyści dla używającego,
Kodeina usuwa komórki nerwowe a odbudowuje te w mózgu.
@awzan
i co odpowiedziałeś?
trza było 'proszę dzwonić, poczekam'
jeszcze jedno, są jakie dobre i tanie apteki, które przysyłają do domu/poste restante?
omijało by się w ten sposób pierdolonych aptekarzy. Kurwa, epic: 5 thio, 5 neo, 5 antków i 2 kaszlake. na 3 dni jest. moze do tego troche kropli z pabialginą
Masterfilter pisze:Nie jestem pewien czy sama ekstrakcja również jest nielegalna.
@awzan
i co odpowiedziałeś?
Ps: Obecnie w tej samej aptece kupuje igły haha
Wydaje mi się, że tak, ale przeca na ulotce jest: ''po ekstrakcji bóle[...]" czy coś
"Ból zębów po ekstrakcji" http://pl.wikipedia.org/wiki/Ekstrakcja_z%C4%99ba
Masterfilter pisze:O KURWA! AHAHAHAHHAHAHAHAHHA. No tak, głodnemu chleb na myśli, sry.
To jak z tą dostawą do domu, co?
Jan Eth-Cat Drugi pisze:Opio to sama dobroć dla świata i korzyści dla używającego,
Kodeina usuwa komórki nerwowe a odbudowuje te w mózgu.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).