chrup pisze:bylem ostatnio w dozie i baba mowi ze jeszcze raz i na psy dzwoni hehe :nuts: mowi ze to niemozliwe zeby zjesc 100 tabletek w tydzien
Byłem na weekend w Kołobrzegu i po 22 już tylko apteka dyżurna w sobote była otwarta. Pojechałem, zakupiłem i zapłaciłem o 3,20zł więcej bo to opłata za dyżur jest :emo:
THIOCODIN
[ external image ]
ACODIN
[ external image ]
ANTIDOL (UWAGA! Zawiera 500mg paracetamolu)
[ external image ]
sQneK pisze:Buhaha i co by Ci zrobili?
Zresztą to było dawno temu, moja pierwsza spalona apteka w dozie ;-)
awzan pisze:Też miałem podobną sytuacje. "Odebrał Pan 50 opakowań w tylko w ciągu tego miesiąca, policzyłam sobie. I ma pan szczęście że nie zadzwonimy na policje" ;-)chrup pisze:bylem ostatnio w dozie i baba mowi ze jeszcze raz i na psy dzwoni hehe :nuts: mowi ze to niemozliwe zeby zjesc 100 tabletek w tydzien
wiem ze oni maja prawo nie wydac tego ale co jak zadzwonia na policje? jakis przypal moze byc? przeciez zamawiam sobie leki legalnie :-D
Jan Eth-Cat Drugi pisze:Opio to sama dobroć dla świata i korzyści dla używającego,
Kodeina usuwa komórki nerwowe a odbudowuje te w mózgu.
@awzan
i co odpowiedziałeś?
trza było 'proszę dzwonić, poczekam'
jeszcze jedno, są jakie dobre i tanie apteki, które przysyłają do domu/poste restante?
omijało by się w ten sposób pierdolonych aptekarzy. Kurwa, epic: 5 thio, 5 neo, 5 antków i 2 kaszlake. na 3 dni jest. moze do tego troche kropli z pabialginą
Masterfilter pisze:Nie jestem pewien czy sama ekstrakcja również jest nielegalna.
@awzan
i co odpowiedziałeś?
Ps: Obecnie w tej samej aptece kupuje igły haha
Wydaje mi się, że tak, ale przeca na ulotce jest: ''po ekstrakcji bóle[...]" czy coś
"Ból zębów po ekstrakcji" http://pl.wikipedia.org/wiki/Ekstrakcja_z%C4%99ba
Masterfilter pisze:O KURWA! AHAHAHAHHAHAHAHAHHA. No tak, głodnemu chleb na myśli, sry.
To jak z tą dostawą do domu, co?
Jan Eth-Cat Drugi pisze:Opio to sama dobroć dla świata i korzyści dla używającego,
Kodeina usuwa komórki nerwowe a odbudowuje te w mózgu.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.