Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 258 / 2 / 0
Buhaha i co by Ci zrobili? Posiadanie w sobie substancji zakazanych nie jest w zadnym stopniu przestepstwem. A za znalezienie w domu, np. 2000 paczek tez nic nie zrobia. No bo jak? Chyba ze za to ze nie utylizujesz smieci %-D Te farmaceutki sa coraz bardziej beszczelne buhehe :)
  • 8 / / 0
chrup pisze:
bylem ostatnio w dozie i baba mowi ze jeszcze raz i na psy dzwoni hehe :nuts: mowi ze to niemozliwe zeby zjesc 100 tabletek w tydzien
Jak to niemożliwe? :P :diabolic:

Byłem na weekend w Kołobrzegu i po 22 już tylko apteka dyżurna w sobote była otwarta. Pojechałem, zakupiłem i zapłaciłem o 3,20zł więcej bo to opłata za dyżur jest :emo:

THIOCODIN
[ external image ]

ACODIN
[ external image ]

ANTIDOL (UWAGA! Zawiera 500mg paracetamolu)
[ external image ]
Music is the only addiction. Marijuana is an antidote.
  • 523 / 2 / 0
sQneK pisze:
Buhaha i co by Ci zrobili?
Przecież wiem że nic. Pisałem tylko jaką miałem sytuacje, a nie "łojapierdole milicja mnie zajebie :-/ "
Zresztą to było dawno temu, moja pierwsza spalona apteka w dozie ;-)
  • 282 / / 0
awzan pisze:
chrup pisze:
bylem ostatnio w dozie i baba mowi ze jeszcze raz i na psy dzwoni hehe :nuts: mowi ze to niemozliwe zeby zjesc 100 tabletek w tydzien
Też miałem podobną sytuacje. "Odebrał Pan 50 opakowań w tylko w ciągu tego miesiąca, policzyłam sobie. I ma pan szczęście że nie zadzwonimy na policje" ;-)
%-D
wiem ze oni maja prawo nie wydac tego ale co jak zadzwonia na policje? jakis przypal moze byc? przeciez zamawiam sobie leki legalnie :-D
Jesli myslisz ze jestes kims na tym forum to tak naprawde jestes nikim. To dla forumowych napinaczy
Jan Eth-Cat Drugi pisze:
Opio to sama dobroć dla świata i korzyści dla używającego,
Kodeina usuwa komórki nerwowe a odbudowuje te w mózgu.
  • 1033 / 7 / 0
Nie może. No, chyba, że Ci udowodnią, że to demetylujesz i ew. potem acetylacja. Nie jestem pewien czy sama ekstrakcja również jest nielegalna. Wydaje mi się, że tak, ale przeca na ulotce jest: ''po ekstrakcji bóle[...]" czy coś
@awzan
i co odpowiedziałeś?
trza było 'proszę dzwonić, poczekam'
jeszcze jedno, są jakie dobre i tanie apteki, które przysyłają do domu/poste restante?
omijało by się w ten sposób pierdolonych aptekarzy. Kurwa, epic: 5 thio, 5 neo, 5 antków i 2 kaszlake. na 3 dni jest. moze do tego troche kropli z pabialginą
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2011 przez Masterfilter, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 634 / 4 / 0
Masterfilter pisze:
Nie jestem pewien czy sama ekstrakcja również jest nielegalna.
Jest gdzieś zapis w stylu 'rozkładanie leków na czynniki pierwsze, aby otrzymać substancję narkotyczną jest przestępstwem' (z głowy piszę, ale sens zachowany w 100%). W razie przypału udawać terminatora, którego 4g paracetamolu nie rusza ;]
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 523 / 2 / 0
Tak, rozdzielanie leku złożonego w celu otrzymania substancji narkotycznej jest przestępstwem ;-) Więc jak by znaleźli filtry z chusteczek, puste opakowania itp. to lipa.
@awzan
i co odpowiedziałeś?
Nie pamiętam bo to było dawno, ale chyba poprostu wyszedłem wkurwiony bo mi zjebała plany i musiałem zapierdalać jeszcze po aptekach.
Ps: Obecnie w tej samej aptece kupuje igły haha :*)
  • 3309 / 22 / 0
Wydaje mi się, że tak, ale przeca na ulotce jest: ''po ekstrakcji bóle[...]" czy coś
Ja pierdolę! :wall:

"Ból zębów po ekstrakcji" http://pl.wikipedia.org/wiki/Ekstrakcja_z%C4%99ba
sqrt(666)
  • 523 / 2 / 0
Ćpun zawsze zrozumie po swojemu %-D Już się to pare razy przewyjało na forum ten cytat z ulotki :-D
  • 282 / / 0
Masterfilter pisze:
O KURWA! AHAHAHAHHAHAHAHAHHA. No tak, głodnemu chleb na myśli, sry.
To jak z tą dostawą do domu, co?
to jest mozliwe slyszalem o typie co zamawial 100? lub 1000? (chyba nie raczej 100) paczek do domu z pseudoefedryna
Jesli myslisz ze jestes kims na tym forum to tak naprawde jestes nikim. To dla forumowych napinaczy
Jan Eth-Cat Drugi pisze:
Opio to sama dobroć dla świata i korzyści dla używającego,
Kodeina usuwa komórki nerwowe a odbudowuje te w mózgu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.