Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 580 / 4 / 0
chciałbym wprowadzić znajomego w świat entuzjastów tryptamin. Sam miałem okazję spożywać kilka razy hometa, określam go jako towarzyski i gadatliwy. Do tego bardzo miło wchodzi muzyka, kupa pomysłow i dobry humor.
Jednak teraz przeczytałem dużo dobrego na temat HO MiPT i zastanawiam się, czy było by to dobre na początek dla kumpla (który ma nota bene doświadczenie z grzybami i kwasem <w rozsądnych dawkach>)
Jak ma się wejście i bodyload? Ja po mahomecie 25mg miałem lekko zimne ręce i stopy, poza tym chwilowe uczucie słabości. Nie bylo to bardzo uciążliwe i szybko przeszło. Czy MiPT różni sie znacząco pod tym względem od Mahometa?
  • 2334 / 9 / 0
Dla mnie to ciekawsza tryptamina od 4-ho-met'a. Potrafi bardziej pomieszać w głowie- imo gorzej na imprezę, lepiej na tripa solo, lub w gronie znajomych. Nie jest tak wesoło ja przy 4-ho-mecie (chociaż to w dużej mierze sprawa s&s). Skoro kumpel już miał styczność z psychodelikami to zaserwuj mu na pierwszy raz 25-40mg (w zależności jakie dawki grzybów/LSD go satysfakcjonowały). Bodyloadu nie odczułem- przy innych podobnych tryptaminach zresztą też. Wjazd na serce u mnie odczuwalny, ale nie jakiś specjalnie mocny. Zejście piękne (homet serwuje mi ból głowy i nieprzyjemne, ale często pożyteczne myśli). Testowane dawki przy podaniu p.o. 25-60mg
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2011 przez blablab, łącznie zmieniany 2 razy.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 580 / 4 / 0
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. W zasadzie do siedzenia przy muzie w gronie 2-3 na pierwszy kontakt z tryptamina rc wezmę hometa. Jest sprawdzony, a nie chcę kumpla zrazić tylko przekonać do "chemii".
P.S. U mnie "zjazd" co prawda przy 25 mg HoMeta- nie występował- bardzo dobry humor, chęć kontaktu z ludźmi i zero objawów fizycznych. No ale dawka nie była duża.
pozdrawiam!
  • 253 / 3 / 0
Faktycznie jest tak mocna? Wiem, że to indywidualna kwestia, ale uogólniając można dawkować na równi z hometem, czy jednak ostrożniej?
Uwaga! Użytkownik Vincent Vega jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Jest bardziej psychodeliczna od 4-ho-meta . Jak dla mnie 4-ho-met przy 4-ho-mipt to tylko zwykła zabawka.
  • 253 / 3 / 0
Poszło 50mg oralnie. chuj - nie ma już odwrotu. Paskudny load, bo trzęsie mnie z zimna i chce mi się wymiotować.
Uwaga! Użytkownik Vincent Vega jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 406 / 2 / 0
polecam walić bombki lub połykać w kapsułkach po innych lekach. oszczędzi się zjebanego smaku który w 90% powoduje (przynajmniej u mnie) chęć zygania. w dodatku wszystko na pewno trafi tam gdzie powinno i nic się nie zmarnuje.

zimne dreszcze i trzesiawka to imo standard po ho-mipt ale dosyć szybko przechodzi.
  • 265 / 2 / 0
rzygac się chce nawet po połknieciu w kapsułce, to poprostu właściwośc tej tryptaminy ;) ale warto troche pocierpiec na początku bo jest niesamowita, ostatnio wszamane 33mg poskutkowało naprawdę pięknym tripem
http://psychedelein.blogspot.com/
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
  • 992 / 25 / 0
Vincent przeżyłeś? Jak było? :D
  • 253 / 3 / 0
Faktycznie profil działania inny niż np. homet. Faza nieco surrealistyczna. Ale nie tak aż znowu ciężka. Przy takich dawkach podstawą jest dla mnie aby być samemu. Ogólnie na duży plus.
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2011 przez Vincent Vega, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".