Najlepiej chyba podszedł mi 2-cp (nie brałem fety, ale ludzie mówili, że jest takie amfetaminowe myślenie) właśnie czułem ten fresh, wszystko dało się jasno przemyśleć, przeanalizować, lubię takie efekty po dragach, czasami po mj tak jest (dużo słabiej niż po 2-cp i inny profil tego fresha), o ile nie za dużo wypale i mnie nie z mindfuckuje
Najgorzej chyba po 4-MEC, gdzie jest przechujowy nieogar w głowie, po mieszankach też w sumie
Coś po czym czujecie się lekko, ale nie lekko na ciele tylko lekko na umyśle
Najlepiej chyba podszedł mi 2-cp (nie brałem fety, ale ludzie mówili, że jest takie amfetaminowe myślenie)
Po 2c-p miałem "najbrudniejsze" myśli ever,
Dla rozjaśnienia rysunek przedstawiający założenie fazy kwantowej:
[ external image ]
najbrudniejsze ever? dla mnie wręcz to było tak zajebiste myślenie iż mógłbym tak myśleć na co dzień, nic nie zakłócało mi myśli, były takie leciutkie, mógłbym się na tym wyciszyć i nie myśleć o niczym, a jak już o czymś pomyślałem było to przedstawione w sposób jasny i bardziej niż zwykle zrozumiały dla mnie. No ale wiadomo na każdego działa inaczej
Szukam właśnie jeszcze podobnych środków o takim wpływie na mózgownicę bo owe 2-cp w pewnych momentach daje mi odczuć swoje chemiczne wartości i jest to wstrętne uczucie + ciężko byłoby używać tego częściej
blablab pisze:Kiedyś przez jakieś pół roku jechałem na takim combie codziennie- 2,4- 3,6g piracetamu + 10mg winpocetyny + dużo (chela) magnezu + dużo lecytyny + 20mg fluoksetyny + kofeina (+ tauryna) i muszę powiedzieć, że chodziłem w tym czasie jak robot. Odrobiłem się z wieloma sprawami, świetnie się czułem, dużo lepiej się myślało i funkcjonowało.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.