Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1033 / 7 / 0
Też mieszkam z rodzicami i jakoś zawsze przeniose do domu, lol. Chociażby w reklamówce/plecaku/zawinięte w bluzę, etc.
  • 336 / / 0
Hej spojrzy ktoś czy to lekarski?
http://imageshack.us/g/851/zdjcie0093do.jpg/
Zdjęcia z rosnącego bo nie rwałem rosliny dla 3 małych makówek. To po prostu dla rozeznania czy gdzieś w okolicy też mogą rosnąć. Będę wdzięczny.
Gdyby życie było filmem, byłbym twoim zajebistym czarnym kumplem. Yo!
  • 1033 / 7 / 0
Tak, to Mak lekarski.
Powtarzam, patrzcie na liście, bo makówki sa różniste.
  • 219 / 9 / 0
mak trzeba przynieść w ilości 20-25 główek. Pokroić, gotować z kwaskiem cytrynowym 30 minut. Potem wypić wywar i czekać około 30-60 minut na efekt. Nie bawcie się kilkoma roślinkami bo efektu nie będzie, a tylko niszczycie miejsce.
  • 657 / 7 / 0
Czy wszystkie maki z poszarpanymi płatkami kwiatow to odmiany niskomorfinowe? Scislej o odmiane taka jak ta
[ external image ]
ale srodek ciemny, bordowy. Makóweczki okrąglutkie
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1033 / 7 / 0
Ta odmiana to, chyba, Danish Flag.
Czytaj, przećpany gimbusie-akodyniarzu, forum, kurwa.
KWIAT - CHÓJ.
Jeżeli nie rśnie to na dużym polu, to szanse, że to niskomorfinowiec są bliskie zeru.
A, WOŁGLE, TO ZGIŃ
  • 568 / 3 / 0
kokosino pisze:
"Wziąć do domu" to jest właśnie największy problem że nie przynise do domu 30-50 makówek bo mieszkam jeszcze z rodzicami (jeszcze liceum ale za rok wolność %-D ) a oni wiedą że "ćpałem"(jeśli tak można nazwać popalanie konopii indyjskich i eksperymenty z kodeiną, tramadolem i zolpidemem) stąd też ta półroczna przerwa. No i nie przesadzajmy z tym ujebaniem po 300mg kodeiny mam dużo mocniejsze odczucia a po tych 8 makówkach miałem takie przyjemne uspokojenie wg. mnie dużo lepsze niż kodeina w dowolnej dawce. Co do mleczka to u mnie było własnie dużo więcej w tych większych makówkach. A w tych wczorajszych to ciekło jak z mniszka lekarskiego (mlecza)
Przeciez mozesz makówy schowac w plecaku i np. odstawić do piwnicy/na strych (nawet sie tam od razu podsuszą gdy jest potrzeba), rzecz jasna nie zabieraj tego tylko do domu bo mak takim charakterystycznym zapaszkiem (troche do groszku w strączakch podobnym jak dla mnie) wypełnia cały pokój i wzbudza podejzenia.
  • 383 / 6 / 0
O czym Wy tu za przeproszeniem kurwa dyskutujecie? :moody:
  • 341 / 1 / 0
kokolino ale bredzisz, az mi przypomniałeś o lasce która wypijała ampułki morfiny do iniekcji.... pomysłowość ludzka nie zna granic true

a ja mam pytanie - jak odmiany mogą się różnić wysokością morfiny w soku? znalazłam trochę roślinek i mam problem, bo nie wiem czy wszystkie będą użyteczne. mianowicie znalezione mają znane mi białe kwiaty z fioletową plamką, ale mają na łodygach włoski, małe i rzadko rozmieszczone ale jednak są... na moich własnych nie ma żadnych kurwa włosków. Liście są w porządku. Dobre bedą? I drugie znalezisko to bordowe kwiaty, przepiękne, liście OK, głowki też, łodygi bez włosków [ani jednego]. Te włoski w czymś przeszkadzają? może to jakiś mieszko?
Uwaga! Użytkownik queen elizabeth nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 568 / 3 / 0
queen elizabeth pisze:
kokolino ale bredzisz, az mi przypomniałeś o lasce która wypijała ampułki morfiny do iniekcji.... pomysłowość ludzka nie zna granic true

a ja mam pytanie - jak odmiany mogą się różnić wysokością morfiny w soku? znalazłam trochę roślinek i mam problem, bo nie wiem czy wszystkie będą użyteczne. mianowicie znalezione mają znane mi białe kwiaty z fioletową plamką, ale mają na łodygach włoski, małe i rzadko rozmieszczone ale jednak są... na moich własnych nie ma żadnych kurwa włosków. Liście są w porządku. Dobre bedą? I drugie znalezisko to bordowe kwiaty, przepiękne, liście OK, głowki też, łodygi bez włosków [ani jednego]. Te włoski w czymś przeszkadzają? może to jakiś mieszko?
Nie przejmuj sie tymi włoskami, jezeli jest ich tylko troszeczke (tj. 1-2 włoski na kilka cm) to mak jest tak samo dobry jak ten bez włosków. Jak jest ich tak gesto jak na nogach u faceta to wtedy mak jest do dupy bo pewnie wschodni lub polny.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.