Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
owinięty (ubogo!) w folie aluminiowa. jak opisywał później - kosmos.
tak, że 2 sztuki kopią trochę słabiej, jak kiedyś 1 sztuka
w tej chwili sprawdzone :diabolic:
Mam pytanie dotyczące przechowywania kartonów. Spotkałem się z różnymi "technikami", nie wiem, która jest najlepsza. Wiem, że niektórzy przechowują w zamrażarce, inni w lodówce, słyszałem o tym, że ktoś miał w książce. Oczywiście wszystko w "dilerce" i w folii alumiminiowej. Nie wiem, jednak, jak bardzo na wartości (czyt. ilości substancji ) traci wtedy karton.
Czyli: jeśli chcę trzymać karton przez powiedzmy 3 miesiące (albo dłużej), jak go najlepiej przechowywać (oczywiście poza tym, że można go "przechować" pod językiem ;P), żeby nie stracił na wartości.
Dzięki za pomoc.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.