Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1196 / 10 / 0
Jak to nie rozluznia? Rozluznia i to calkiem porzadnie. Zarzuć 6m to zobaczysz o co biega, ledwo z wyra wstaniesz takie zwiotczenie.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 694 / 7 / 0
Najlepszy nitrazepam, relanium 2/4 godzinki po zarzuceniu opiata (po kodzie to nawet jak przejdzie eforia), nawet te 5mg jak sie nie ma tolerki
Nie czesto i jest fajnie, bo tolerka zabija
klony do opiatow to tylko z piwkiem i to wtedy gdy dzialanie opiata zniknie. Jakos wtedy sedacja jest tak to w przypadku klonow nie mam sedacji wiekszej,
a nawet mniejsza jest
nawet przy 4mg
Jest mientko ale nie spiondzo
  • 95 / / 0
Ugh pisze:
Jak to nie rozluznia? Rozluznia i to calkiem porzadnie. Zarzuć 6m to zobaczysz o co biega, ledwo z wyra wstaniesz takie zwiotczenie.
ja pierdole, wiesz co to ironia?
wprost uwielbiam kiedy ludzie czytaja tylko 1 linijke calego posta
clowns to the left of me, jokers to the right
  • 410 / 8 / 0
a jeszcze co do tego fenobarbitalu to da radę na zwiększenie/przedłużenie sedacji jak euforia zejdzie? mam 10 bellergotów bo 20 opierdoliłem przez weekend
  • 116 / 1 / 0
po prostu tetrazepam jest lepszy jako mix z kodeiną
klony tylko psują opiatową rozkosz, a chyba o to nam chodzi, żeby było bardziej ciepło niż benzosowo
  • 394 / 6 / 0
Z fenobarbitalem to dosyc dobry pomysł, ale reszta zeczy z belergotu może zepsuć fazke. Ja buym radził raczej krople pabialgin, bardzo dobrze się je pije z colą :).
  • 95 / / 0
Wolny Od Nałogów pisze:
Z fenobarbitalem to dosyc dobry pomysł, ale reszta zeczy z belergotu może zepsuć fazke. Ja buym radził raczej krople pabialgin, bardzo dobrze się je pije z colą :).
ja za to kocham "hipnagogi" po antycholinergikach (juz wiem skad ted bundy i ed gein czerpali pomysly!) zmieszanych z koda i benzo :-D
clowns to the left of me, jokers to the right
  • 133 / 2 / 0
Z tego co próbowałem to koda + mj - zajebista euforia i nie ma znaczenia czy palimy tuż przed wejściem czy w trakcie kodeinowej pizdy....jest cudnie wiec polecam kazdemu.
Tramal + koda - próbowałem tylko 3 razy ale za każdym razem było mega zajebiście...ogólnie tak jak sobie wyobrażam opiaty...kurewsko przyjemnie z pięknymi noddami ;].
koda + DXM - euforia troche większa...działanie kody dłuższe jednak przyjemność z ujebania mniejsza,gdyż większość jazdy przybiera DXM-owy charakter z odrealnieniem i odklejeniem osobowości...ale to żależy od ilości przyjętego DXM.
koda + Benzo (alpra,klony) - miks z alprą z początku euforyczny poźniej czysta sedacja....miks z klonami to totalne ujebanie...wskazówka określająca poziom sedacji spierdala ostro po za skale %-D....bardzo fajny stan jesli ktoś ma na wszystko wyjebane i chce spędzić cały dzien w wygodnym wyrku z muzyką w tle.
koda + tytoń - lekkie wzmocnienie...chociaż czasem jest to dość znaczne wzmocnienie pizdy.....jedyna wada zaobserwowana u mnie to większa chęć zwrócenia treści żołądkowej. To w tej chwili wszystkie mixy jakie próbowałem....chętnie bym przyjebał kode z kotem ale mam zajebiste opory przed rozdziewiczeniem kabli :D
FeRu Raprodukcja

Najblizsze projekty: Miejski Sort 2, EESS,Chora Psychika,SKOR Suma Styli (kolejna płyta),

https://www.facebook.com/FeRu.raprodukcja

https://soundcloud.com/feru89
  • 30 / 1 / 0
FeBru89, jak odpowiednio pobalansujesz proporcjami DXM i kody, to bedziesz tak ciezko ujebany, ale zajebiscie mieciutko bedzie ;D wg mnie bardzo mily stan %-D
  • 10 / / 0
koda 150mg + feta, mniej więcej tyle samo.
Nie było jakoś ultra mocno, ale bardzo przyjemnie.
Miałem zajebiście dobry humor i dużo energii.

nikotyna na kodzie mi nie wchodzi, fajki powodują odruchy wymiotne...
OH, WOW
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.

Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną

Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.