komandos444 pisze:Jade stopem do Belgii do znajomych na początku lipca- po drodze chciałbym się zaopatrzyć. Czy w prowincjonalnych miasteczkach też są coffeshopy?
BTW: Pytac o Eindhoven to troche nie na miejscu, bo tam pewnie jest tego z kilkadziesiat ;) Ja bym szukal jak najblizej centrum, na pewno cos ciekawego sie tam znajdzie. Zawsze mozesz pytac mlodych lebkow. W Valkenswaard jak bylem kilka lat temu to tez byly kofiki, aczkolwiek wiek mnie wtedy jeszcze ograniczal ;) Jest to blizej w strone Belgii takze moze Ci sie to przydac.
Pozdrawiam
http://maps.duckduckgo.pl/maps?hl=pl&prmd=i ... d=0CAQQtgM
mam planuje wyjazd do Amsteradamu w celach wiadomo jakich:) czy ktoś ma namiary na jakieś tanie noclegi w Amsterdamie? (motele, schroniska, akademiki) za pomoc z góry thx
Znacie może jakiś dobry kofik w okolicy Dordrechtu? Potrzebuje zakupić parę worków na prezenty do Polski. Interesują mnie cena, gatunek i ile gramów mogę zakupić. Dziękuje i pozdrawiam :-)
Powód: przeniesiono / zanim założysz nowy wątek - użyj szukajki lub przejrzyj dział
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.