Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Mój test w środę. Od razu zdam wam relacje ;)
Neurotoxic pisze:Środek jest podobno zabójczo mocny i rozpierdala kompletnie
Też zdam relacje jak tylko przyjdzie paczka, mam nadzieje że nie są to tylko ploty które teraz sie pojawiają przy każdym nowym związku typu benzo fury albo metiopropaminy. Zobaczymy już niedługo.
Anon pisze:mam nadzieje że nie są to tylko ploty które teraz sie pojawiają przy każdym nowym związku typu benzo fury albo metiopropaminy.
EDIT:
Przybliżone dawkowanie to około
średnio 25mg+
średnio mocno 40-60mg
b.mocno od 70-100mg
Czytałem trip-raport z 200mg ale osoba strasznie narzekała na oczopląs-przez co miała zamknięte oczy, jak i na szczękościsk.
:)
Blefujesz pisze:Zamawiał ktoś już te 500mg, czy sam mam zamówić i dać TR? Bo szczerze mówiąc nie chcę deptać to rozwolnieniu.
EDIT:
Przybliżone dawkowanie to około
średnio 25mg+
średnio mocno 40-60mg
b.mocno od 70-100mg
Czytałem trip-raport z 200mg ale osoba strasznie narzekała na oczopląs-przez co miała zamknięte oczy, jak i na szczękościsk.
Jestem z tobą w tych badaniach :-D
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.