Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Mój test w środę. Od razu zdam wam relacje ;)
Neurotoxic pisze:Środek jest podobno zabójczo mocny i rozpierdala kompletnie
Też zdam relacje jak tylko przyjdzie paczka, mam nadzieje że nie są to tylko ploty które teraz sie pojawiają przy każdym nowym związku typu benzo fury albo metiopropaminy. Zobaczymy już niedługo.
Anon pisze:mam nadzieje że nie są to tylko ploty które teraz sie pojawiają przy każdym nowym związku typu benzo fury albo metiopropaminy.
EDIT:
Przybliżone dawkowanie to około
średnio 25mg+
średnio mocno 40-60mg
b.mocno od 70-100mg
Czytałem trip-raport z 200mg ale osoba strasznie narzekała na oczopląs-przez co miała zamknięte oczy, jak i na szczękościsk.
:)
Blefujesz pisze:Zamawiał ktoś już te 500mg, czy sam mam zamówić i dać TR? Bo szczerze mówiąc nie chcę deptać to rozwolnieniu.
EDIT:
Przybliżone dawkowanie to około
średnio 25mg+
średnio mocno 40-60mg
b.mocno od 70-100mg
Czytałem trip-raport z 200mg ale osoba strasznie narzekała na oczopląs-przez co miała zamknięte oczy, jak i na szczękościsk.
Jestem z tobą w tych badaniach :-D
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.