Opis w książce Tryptamines I Have Known and Loved (EN)
http://pl.wikipedia.org/wiki/4-HO-DET
Po zaaplikowaniu sobie 15mg 4-ho-det i.m. muszę z całym przekonaniem przyznać, że to najbardziej kolorowa tryptamina z jaką kiedykolwiek miałem styczność. Rozbłyski barw jednak przebijają dźwięki. Muzyka przy tym to wręcz orgazmiczna przyjemność
dodano strukturę w kolorze białym /d5
I o co chodzi z dźwiękami dokładniej? Inny sposób odbioru, intensywniej?
Do plusów 4-ho-det trzeba zaliczyć też delikatny ból głowy na zejściu. Przy homecie łeb zawsze mnie po prostu napierdala
Mi ten związek bardzo LSD przypomina :P
opak pisze:Dawno temu próbowałem tej tryptaminy i tez jestem takiego zdania ze bije na glowe 4acodmt i 4homet'a.
Mi ten związek bardzo LSD przypomina :P
rrd pisze:To dlaczego nie jest sprzedawana na równi z hometem i acodmt?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.