Opis w książce Tryptamines I Have Known and Loved (EN)
http://pl.wikipedia.org/wiki/4-HO-DET
Po zaaplikowaniu sobie 15mg 4-ho-det i.m. muszę z całym przekonaniem przyznać, że to najbardziej kolorowa tryptamina z jaką kiedykolwiek miałem styczność. Rozbłyski barw jednak przebijają dźwięki. Muzyka przy tym to wręcz orgazmiczna przyjemność
dodano strukturę w kolorze białym /d5
I o co chodzi z dźwiękami dokładniej? Inny sposób odbioru, intensywniej?
Do plusów 4-ho-det trzeba zaliczyć też delikatny ból głowy na zejściu. Przy homecie łeb zawsze mnie po prostu napierdala
Mi ten związek bardzo LSD przypomina :P
opak pisze:Dawno temu próbowałem tej tryptaminy i tez jestem takiego zdania ze bije na glowe 4acodmt i 4homet'a.
Mi ten związek bardzo LSD przypomina :P
rrd pisze:To dlaczego nie jest sprzedawana na równi z hometem i acodmt?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.