Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3449 / 122 / 8
Jasne, że ma. Po prostu to nie jedyny czynnik
  • 857 / 2 / 0
Stestowalem dzisiaj pierwszy raz 30mg bo wydawalo mi sie, ze mam slaby material i dawki z erowida sa za niskie. Jednak jak wciagnelem to po 20 mintach tak mnie jeblo, ze olaboga. Na chwile obecna stawiam meth wyzej od MDMA.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 627 / 7 / 0
Macek, Raoull - ten sam żużel?
"Fortune favors the bold."
- Virgil, Aeneid X.284

"Make things as simple as possible but no simpler."
- Albert Einstein

"Whatever people say I am, that's what I am not"
  • 3449 / 122 / 8
Raoull pisze:
Stestowalem dzisiaj pierwszy raz 30mg bo wydawalo mi sie, ze mam slaby material i dawki z erowida sa za niskie.
Człowiek, od którego czerpiesz informację na temat jakości tego materiału, ma mózg przejarany bardzo mocno. To jest całkiem czysta meth.

@pillmann
tak
  • 2775 / 39 / 0
Raoull pisze:
Stestowalem dzisiaj pierwszy raz 30mg bo wydawalo mi sie, ze mam slaby material i dawki z erowida sa za niskie
Jeżeli dysponujesz nieprzepalonym mózgiem to nie sugeruj się dawkami innych ludzi %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 9 / 0
A je sie ciesze ze u nas meta nie jest wogole popularna:) bo gdyby tak bylo to pewnie bym ją brała zamiast fety,kiedys byłam taka głupiutka ze wziełabym wszystko co tylko dawało kopa:) Co prawda kiedyś raz kupiłam bardzo mocną żółtą fetę (w roku 2006 bodajze) i dzis zastanawiam się czy to nie była meth ale chyba nie.. O mecie jest jeden fajny film SPUN-cały film poswiecony mecie ,dobrze zrobiony,dla czających ten klimat to prawdziwa gratka .Jest na chomiku.
Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość.Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki

/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
  • 15 / / 0
fikcjajestmodna pisze:
sama juz nie wiem czy masa z wzrostem ma znaczenie co do ilości przywalenia specyfiku zeby rozjebalo hih

Oczywiscie, tak jak alkohol - na masę ciała. A ile najwiecej na raz brałaś?
Uwaga! Użytkownik hardy666jim nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / 2 / 0
hardy666jim pisze:
fikcjajestmodna pisze:
sama juz nie wiem czy masa z wzrostem ma znaczenie co do ilości przywalenia specyfiku zeby rozjebalo hih

Oczywiscie, tak jak alkohol - na masę ciała. A ile najwiecej na raz brałaś?
własnie nie brałam,zamierzam dopiero ^_^
Uwaga! Użytkownik fikcjajestmodna nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 144 / 6 / 0
Dane mi bylo ostatnio sprobowac. Ok 80-90mg sniff. Fakt, poczulem sie niezle ale mnie nie rozjebalo. Zolte krysztalki. Moze to moj ugotowany mozg juz nie pracuje tak jak kiedys..
  • 4 / / 0
proch w noch podczas zazywania lekow (sterydow) to zachowanie o wielu przeciw wskazaniach?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.