Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
CodeineLover pisze:jestem czysty od jakichs 2 tygodni, odstawienie było nagłe wymuszone przez szpital, przez ten czas regularnie mierze sobie cisnienie i czesto mam podwyższone a tętno prawie nigdy nie spada poniżej 90, najczesciej mam 100-110
CodeineLover pisze:jestem czysty od jakichs 2 tygodni, odstawienie było nagłe wymuszone przez szpital, przez ten czas regularnie mierze sobie cisnienie i czesto mam podwyższone a tętno prawie nigdy nie spada poniżej 90, najczesciej mam 100-110
brawo silny jestes, wiecej takich cpunow.. ja tak planowalam detox gdy szlam na zabieg, a skonczylo sie pukaniem M. do wenflonu...
ja z moim chlopakiem nie mozemy zniesc tego mdlenia rak od dloni do lokci. Innych jako takich dreczacych objawow typu torsje, sraczki, skoki cisnienia nie miewam... mimo wszystko boje sie miesiaca czystosci na ktory sie przygotowalismy ;/
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
i tak to wygląda od wewnątrz.
cóż na opiatowej abście powinny zarabiać koncerny z papierem toaletowym
Kometha pisze: ja z moim chlopakiem nie mozemy zniesc tego mdlenia rak od dloni do lokci. Innych jako takich dreczacych objawow typu torsje, sraczki, skoki cisnienia nie miewam... mimo wszystko boje sie miesiaca czystosci na ktory sie przygotowalismy ;/
problem zaczyna sie dopiero później jak przychodzi deprecha i ciągłe cisniene aby cos przywalic co bys nie robiła w głowie tylko jedna myśl
Chciałbym mieć takie zmartwienie, jak być już po i zmagać się z objawami fizycznymi ale jakoś kurwa nie mogę.
Czuje, że będzie ciężko (już jest jakieś 1,5 roku w ciągu! od sierpnia zeszłego - bupra zamiast kody) ale najbardziej rozpierdalają mnie objawy fizyczne ;/
Próbuję redukować buprę (obecnie jem ok 6 -7 mg raz na dwa dni) i nie wiem czy mi się uda wyjść.
To jest popierdolone, a ze mnie cipka...
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.