Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 62 / 1 / 0
"Straszna" muzyka niekoniecznie powoduje bad tripa. Kiedyś wkręciło mi się 'God of emptiness' Morbid Angel, stałam się wtedy aniołem (?), który postanowił przejść na stronę szatana. Na szczęście mi przeszło i nadal jestem spokojnym agnostykiem, ale nie wspominam źle tego doświadczenia.
Uwaga! Użytkownik Annika nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 137 / 1 / 0
@Radio Coś z elektroniki już wybierałam często, choć tutaj właśnie warto zauważyć, że akurat elektroniki na trzeźwo nie potrafię słuchać. Nie wiem, nie miałam z tym nigdy problemu i nie przypuszczałam, że tamatego razu mogła mieć wpływ na tego tripa.
@Ironheart Wiele razy próbowałam, ale jakbym miała słuchać tego, co na trzeźwo, to raczej daleko bym nie zaszła. Owszem, są zespoły nadające się i do tego i do tego, ale reszta z bajki darcie mordy i wycie gitar mi najzwyczajniej na dexie nie podchodzi :/
Co do strasznej muzyki - na jednych wpłynie, na innych nie. Mnie się czasem zdarza i to bez żadnych nieprzyjemności. Choć zazwyczaj staram się wybać coś hipnotyzującego, lecz stosunkowo neutralnego :D

Już mi wrócił smaczek na większego tripa i chyba się nie powstrzymam tego weekendu %-D
jestem debilem
  • 290 / 4 / 0
Miałem coś takiego parę tygodni temu na własne życzenie :nuts: . Nie był to do końca BT bo udało mi się przed nim cudem wybronić, walczyłem jak pies bo wiedziałem co mnie czeka Uratował mnie clonazepam i udało mi się zasnąć

A wszystko przez swoją głupotę, napiłem się tego syfu alko. i niedopity poszedłem do nocnej apteki po paczkę dexa.
Zapomniałem że nie można tego mixować Deksio to mój ulubieniec, przy nim poczułem się bezpiecznie i to mnie zgubiło

Przestrzegam przed tego rodzaju mieszance
  • 207 / 2 / 0
ja też kiedyś z kumplem wzięliśmy po 45 tabsów Acodinu z tym, że on był ostro napity wódą ostrzegałem go ale nie chciał słuchać na podwórku (a była noc) zaczął wymiotować potem sie skulił i przewrócił coś jęczał a przy tym ostro skręcało mu całe ciało myślałem że on umiera bo tak to wyglądało sam byłem ostro naćpany ale ta sytuacja od razu mnie otrzeźwiła szybko chwyciłem za kome i kręcę na pogotowie i krzyczę do niego, że pierdole dzwonie po karetke, ale on w tym momencie mruczał coś z ledwością "nie dzwoń" to pomyślałem chwilę i postanowiłem go szybko zanieść do domu (całe szczęście że byliśmy blisko) targam go ale on był bez żadnej władzy w kończynach po prostu jak głaz w końcu doszliśmy do klatki schodowej targam go po schodach, a jemu nagle podkuliły się nogi i musiałem go unieść przez pół piętra jakoś dałem radę wepchnąłem go do jego domu i poszedłem do siebie. Na drugi dzień mówił mi że zasnął w przedpokoju na stojąco i był wielce zdziwiony że jak sie obudził to stał xD

Brałem z nim wcześniej nawet po 60 i było ok więc ja również nikomu nie polecam mieszać alkoholu z dekstrometorfanem (a szczególnie w większych ilościach)
Jestem Dzieckiem Bożym objętym specjalną troską. :)
  • 329 / / 0
@Ironheart

Gruba akcja.

A co do alko + DXM to mi ten miks służy, chociaż ostatnia moja jadka na takiej fazie skończyła się, że musiałem taksówkę z postoju zabrać, dzięki Bogu, że była.. to trzecia w nocy było, wcześniej 0,5 wódki na dwójke, 0,7 na trzech chyba i piwa jakieś + 450 mg DXM popite piwem, faza była gruba ale przesadziłem.

Ale wspominam też tripy dobre po tym miksie :)

Bad Trip to jak dla mnie jest kwestia psychiki i otoczenia, więc dobry klimat i nawet psychikę można ogarnąć :)
..kiedy trip Cię nie dopada, to zapytaj się o maga, mag to tripiarz jest największy, psychodela stan najlepszy..

wtf?! .. i ja to napisałem? grubo.
  • 207 / 2 / 0
Nie zaprzeczam, że są dobre tripy po tym połączeniu, ale ryzyko wystąpienia niepożądanych efektów jest dużo dużo większe dlatego wolę nie mieszać tych substancji. ;)
Jestem Dzieckiem Bożym objętym specjalną troską. :)
  • 3732 / 45 / 0
Zauwazylam, ze niektorzy z Was myla bad trip z pozadnym DXMowym doswiadczeniem. To, ze porywaja Cie kosmici, nie zyjesz lub zostajesz spuszczany w Giger´owskim sarkofagu do niebytu jeszcze nie oznacza bad tripa. :cheesy:

Poza tym moge tylko pogratulowac mozgu osobom zapijajacym DXM woda. Nie rozumiem i nie chce rozumiec.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 108 / / 0
Poza tym moge tylko pogratulowac mozgu osobom zapijajacym DXM woda. Nie rozumiem i nie chce rozumiec
Można wiedzieć dlaczego ? Chodzi o mdłości i bełtanie? Otóż, od ponad roku DXM popijam głownie wodą (zdarza się, że nawet gazowaną) i bełtałem tylko jeden, jedyny raz. Gdy zacząłem wrzucać, zaraz po obfitym posiłku (tu się zgodzę, niezbyt "mondre" z mojej strony, :P )
"When going gets wierd, the wierd turn pro"
Click
1.Open your web browser.
2.Go here
3.????
4.PROFIT
  • 3732 / 45 / 0
Jak moze zauwazyles, nie mam od jakiegos czasu polskich znakow. Chodzilo mi o wysoko procentowy napoj alkoholowy.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 108 / / 0
@Wawoj
Nie, nie zauważyłem. Sorry :P
"When going gets wierd, the wierd turn pro"
Click
1.Open your web browser.
2.Go here
3.????
4.PROFIT
ODPOWIEDZ
Newsy
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.