Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
@Ironheart Wiele razy próbowałam, ale jakbym miała słuchać tego, co na trzeźwo, to raczej daleko bym nie zaszła. Owszem, są zespoły nadające się i do tego i do tego, ale reszta z bajki darcie mordy i wycie gitar mi najzwyczajniej na dexie nie podchodzi :/
Co do strasznej muzyki - na jednych wpłynie, na innych nie. Mnie się czasem zdarza i to bez żadnych nieprzyjemności. Choć zazwyczaj staram się wybać coś hipnotyzującego, lecz stosunkowo neutralnego :D
Już mi wrócił smaczek na większego tripa i chyba się nie powstrzymam tego weekendu
A wszystko przez swoją głupotę, napiłem się tego syfu alko. i niedopity poszedłem do nocnej apteki po paczkę dexa.
Zapomniałem że nie można tego mixować Deksio to mój ulubieniec, przy nim poczułem się bezpiecznie i to mnie zgubiło
Przestrzegam przed tego rodzaju mieszance
Brałem z nim wcześniej nawet po 60 i było ok więc ja również nikomu nie polecam mieszać alkoholu z dekstrometorfanem (a szczególnie w większych ilościach)
Gruba akcja.
A co do alko + DXM to mi ten miks służy, chociaż ostatnia moja jadka na takiej fazie skończyła się, że musiałem taksówkę z postoju zabrać, dzięki Bogu, że była.. to trzecia w nocy było, wcześniej 0,5 wódki na dwójke, 0,7 na trzech chyba i piwa jakieś + 450 mg DXM popite piwem, faza była gruba ale przesadziłem.
Ale wspominam też tripy dobre po tym miksie :)
Bad Trip to jak dla mnie jest kwestia psychiki i otoczenia, więc dobry klimat i nawet psychikę można ogarnąć :)
wtf?! .. i ja to napisałem? grubo.
Poza tym moge tylko pogratulowac mozgu osobom zapijajacym DXM woda. Nie rozumiem i nie chce rozumiec.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Poza tym moge tylko pogratulowac mozgu osobom zapijajacym DXM woda. Nie rozumiem i nie chce rozumiec
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.