Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
@Ironheart Wiele razy próbowałam, ale jakbym miała słuchać tego, co na trzeźwo, to raczej daleko bym nie zaszła. Owszem, są zespoły nadające się i do tego i do tego, ale reszta z bajki darcie mordy i wycie gitar mi najzwyczajniej na dexie nie podchodzi :/
Co do strasznej muzyki - na jednych wpłynie, na innych nie. Mnie się czasem zdarza i to bez żadnych nieprzyjemności. Choć zazwyczaj staram się wybać coś hipnotyzującego, lecz stosunkowo neutralnego :D
Już mi wrócił smaczek na większego tripa i chyba się nie powstrzymam tego weekendu
A wszystko przez swoją głupotę, napiłem się tego syfu alko. i niedopity poszedłem do nocnej apteki po paczkę dexa.
Zapomniałem że nie można tego mixować Deksio to mój ulubieniec, przy nim poczułem się bezpiecznie i to mnie zgubiło
Przestrzegam przed tego rodzaju mieszance
Brałem z nim wcześniej nawet po 60 i było ok więc ja również nikomu nie polecam mieszać alkoholu z dekstrometorfanem (a szczególnie w większych ilościach)
Gruba akcja.
A co do alko + DXM to mi ten miks służy, chociaż ostatnia moja jadka na takiej fazie skończyła się, że musiałem taksówkę z postoju zabrać, dzięki Bogu, że była.. to trzecia w nocy było, wcześniej 0,5 wódki na dwójke, 0,7 na trzech chyba i piwa jakieś + 450 mg DXM popite piwem, faza była gruba ale przesadziłem.
Ale wspominam też tripy dobre po tym miksie :)
Bad Trip to jak dla mnie jest kwestia psychiki i otoczenia, więc dobry klimat i nawet psychikę można ogarnąć :)
wtf?! .. i ja to napisałem? grubo.
Poza tym moge tylko pogratulowac mozgu osobom zapijajacym DXM woda. Nie rozumiem i nie chce rozumiec.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Poza tym moge tylko pogratulowac mozgu osobom zapijajacym DXM woda. Nie rozumiem i nie chce rozumiec
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.