Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Bralam kilka miesiecy aco w ciagach tygodniowych z jedno lub dwudniową przerwą miedzy nimi.
Teraz od prawie miesiaca nie tknęlam aco, zato wale kode codzien.
/a zaczelo sie od zakonczenia ciagu z deksem, i zaczal sie nowy, coz takie moje zycie/
gdybym miala warunki to pewnie dalej bym jadla aco, ale nie moge ze wzgledu na wyczulone otoczenie- moja wspollokatorka jednym spojrzeniem omiata moje wyłupiaste gały, i juz litania gotowa, a chłopak, w rozmowie pzez telefon, kiedy to juz mysle zem normalna i wszystko zeszło, to mowi ze skladam zdania conajmniej dziwnie, i juz wie ze sie nazarłam :) - moje prywatne gestapoooooooooooo <3
i chyba co do uzaleznienia, to poprostu cierpie na jakis baniocholizm, byc moze, do aco mnie juz nie ciagnie prawie wcale, ale gdybym miala okazję to bym wziela :D
Wiele osób
Co może wyniknąć
Z tego chaosu
kropeczka.
To mi sie podoba ze biore kiedy chce, a miech przerwy mnie nie rusza.
Trzeba umieć sie kontrolowac, silna wola to jest to, a opiaty to najgorsze zlo. (tak bralem je) z nimi tez skonczylem zabawe, a bylo nawet fajnie, lecz wiedzialem do czego moga doprowadzic, powiedzialem sobie NIE i tyle.
BTW. Mysle ze czas na tripa, pestki zakupione, wiec moge sobie pozwolic. Ale jeszcze zobaczymy jak bdz mi sie chciało. :retarded:
Póki mnie to tak rozaniela i mam możliwość wpieprzania tego codziennie, naprawdę nie widzę potrzeby robienia jakiegoś dłuższego okresu abstynencji
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.