Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 189 / 1 / 0
nojuz zdazylem zauwazyc :-) fajki tez nie specjalnie oslabiaja faze ale jednak cos czuc na minus
Uwaga! Użytkownik maniek123321 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 138 / 0
ja bym powiedzial nawet, ze piwko 2-3 jest wskazane na faze tramalową. Rozluźnia uspokaja dodatkowo, ja bynajmiej po wypiciu kolejnego piwka czulem przyplyw rozpływania w swoim ciele, wiec uwazam ze jak najbardziej za. Fajki pale jak szalony, nie wiem czemu, ogolnie polubilem tramale, mam nadzieje ze na dniach bede mial tego wiecej :D To chyba poczatek mojej drogi do heroiny, oby nie.
  • 364 / 3 / 0
maniek123321 pisze:
tramka a alko mozna mieszac? nie zbije fazy tramalowej? bo ponoc fajki to robia ale wes i nie zapal przy opio :-)

Kiedyś jak piłem do tramadolu to podbijało fazę ... Aż czułem , że duch z ciała wychodzi %-D
Ale obecnie alkohol robi mi tak , że po prostu faza jest jakby słabsza...

Wzięło mnie dziś na gdybanie i tak sobie gdybam .. co by było jakby człowiek wywalił całą butle kropli 96...
Kosmiczna, jednorazowa faza zakończona zejściem z tego świata ? :rolleyes:
Czy pseudo-faza ze sraniem, rzyganiem i wypluciem flaków, ale jednak przeżycie z powikłaniami ?

Może takie pytania z dupy wzięte, ale jakoś mnie to ciekawi zważywszy na fakt , że o ile pamiętam, ktoś z forum wywalił taką butlę w ciągu 24h :-D
Uwaga! Użytkownik mlodymechanik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
Przenosząc dane ze szczurów na człowieka to dawka śmiertelna trampka na raz to 9gramów, czyli włacha 1 butla... ale myślę dalej byś rzygnął niż szybciej zjechał po takiej akcji :-p

A jeden niedaleko szukać zszedł już po 2 gramach :-(

A co do fajek - palę, paliłem i bez fajek ciężko do opio mi podejść, ALE!: można z tą smołą przesadzić i hafcić.
Na początku, dzień po (tzn tramiona nocka) jak zapaliłem o jednego szluga za dużo to haft szedł od razu, dlatego nie można za bardzo palić na kacu, po przedawkowaniu itp... a do fazy - łooo panie - ino kobzniej szlugen majste! :finger:
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 189 / 1 / 0
pieerdolee powiem ze butla myc wiec wysepie jeszczdeeja ja od lekarza,ale nie taka latwizna bedzie ale jebac,bedzie trzeba na lewp kolowoc albo zmienic przychodnie w takim tazie :(
Uwaga! Użytkownik maniek123321 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 705 / 16 / 0
A ja wam w sekrecie powiem że podczas mojej krótkiej przygody z tramadolem całkowicie nie miałem ochoty na papierosy... może minimalnie owszem chciało mi się palić, ale o wiele mniej niż będąc "fresh". Koniec końców moja krótka przygoda szybko się skończyła, a ja dalej jaram jak smok
Ryyyyyyyba!
  • 189 / 1 / 0
ja po wczorajszym maratonie tram+benzo+duzo alko nie pamietam nawet ze ostatniego posta pisalem, ogolnie benzo robi amnezje chvjna sprawa.ale ladnie porobilo :-) zaluje tej ostatniej bytli jak bylem na kuracji ssri bo na marne poszla wiadomo czemu.nie chetnie ostatnio mi lekarz wypisal recepte na butle i teraz bede musial zebrac oswiadczenie od ortopedy zeby na lajcie mi wypisywali.
tramalowa faza nie rowna sie do kody bo nie ma takiego pjerdolniecia, zawsze mnie benzo troche usypialo ale w mxie z tramcem zajebiscie mnie pobudza :-)
  • 189 / 1 / 0
JAKIE MUSI BYC DAWKOWANIE na recepcie Tramalu 96ml?

ostatnio mi wypisala 2x5 to tylko dwie male po 10ml dostalem :/
bo musi sie zgadzac ze butla starczy na rowno miesiac.

i za kazdym razem mam czkawke po tramcu to normalne?
  • 627 / 67 / 0
2 x 40 kropli... lekarze sami często nie wiedzą jak to wypisac
  • 1611 / 34 / 0
ja mam zupełnie inne - z kompa, nie odręcznie i jest to jak jakiś kod - już wrzucałem - tak zapisane, że za chuja źle wydawkujesz (butla 96, ale kodowanie na "krople" te małe, więc wiesz - u mnie za bardzo na to nie patrzą.
Nawet mam recki, ale nie wrzucę - ponoć pomoc w kodowaniu fałszywych recept jest chyba na tym forum zabroniona.

Ale w ramach ciekawostki - gdyby stosując przelicznik z mojej recki to dawka dobowa by wychodziła - 80kropli, jak mam rozumieć 1kropla=1psiknięcie :-D

Uroki legalnych recept - nikt się nie dopieprzy do absurdu, bo już na pierwszy rzut oka przychodzi normalny klient - taki człowiek nawet nie wzbudzi wątpliwości w farmaceucie, a recka? - just pr0
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...