Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 207 / 2 / 0
o kurde DrugSter Twoja jazda była straszna mam nadzieję, że nie spotka to nigdy mnie i też nikomu tego nie życzę.

Jeśli chodzi o mnie to nie miałem bad tripów raz jak po 900mg leżałem na łóżku w ciemności to miałem halucynacje, że kostucha idzie do mnie z kosą, ale ja po dexie mam tak że wszystko mam gdzieś i powiedziałem do niej spokojnym głosem "eeee i tak mi nic nie zrobisz." i zniknęła. Sam nie wiem jak mogłem się nie przestraszyć na trzeźwo zamarłbym z przerażenia.
Jestem Dzieckiem Bożym objętym specjalną troską. :)
  • 389 / / 0
W porównaniu z moim pierwszym bad tripem na jakiś tam tabsach z dopalaczy i dopaleniu jakiegoś gówna również z dopków ,bad tripy po dexie to dla mnie nic ;) Dodam ze te tabsy na których miałem bad tripa były moim pierwszym psychodelicznym doświadczeniem , nie miałem pojęcia czego sie spodziewać ,wziąłem je dla zabawy chyba (czego kurewsko teraz żałuje :wall: ), zle dobrałem otoczenie ,osoby..ogólnie wszystko było złe i cała egzystencja mnie strasznie przytłaczała. Ciesze sie jednak ze przeżyłem coś takiego intensywnego i za razem przerażającego. Po tym doświadczeniu stałem sie poprostu lepszym człowiekiem.
There was nothing to fear and nothing to doubt .
  • 757 / 31 / 0
Po tym można mieć BT? To mi zalewa zęby serotoniną więc nie ma szans :D
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 389 / / 0
Chodzi Ci o bt po dexie ? czy o mojego po dopkach ?
  • 757 / 31 / 0
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 389 / / 0
Dla mnie bt po samym dexie jest awykonalny... no chyba ze wezmie sie 1500mg na pierwszy raz bez próby uczuleniowej lub jak DrugSter dopali sie troche trawy na mocnej fazie bez większego doświadczenia z dexem. Właśnie moje najgorsze doświadczenia z dxmem były po dopaleniu zioła na peaku.. odradzam %-D
  • 2778 / 47 / 0
Bad trip po deksie? Tylko jeden jedyny raz, i to jeszcze na początku znajomości, ale mocno przegiąłem wtedy z dawką, bo 600mg dzień po 900mg to jak na kogoś, kto dzień wcześniej pierwszy raz brał 900-tkę i nie ma żadnej tolerancji, jest jakimś szaleństwem.

Z tym, że to był pierwszy i ostatni, bo gdy już raz zapoznałem się z jakby maksymalnym zbliżonym do śmierci działaniem DXM (4-te plateau), to każdy kolejny raz, gdy lądowałem w tych okolicach, był już przyjmowany z otwartymi rękoma i uśmiechem na ustach, co dawało zawsze wspaniałe rezultaty.

Za to przypomniała mi się teraz jedna faza, gdy mocno przesadziłem z Citroseptem przy pierwszej próbie sigmowania (patrząc z perspektywy czasu to nie było jednak to, tylko podkręcone do granic możliwości i zmodyfikowane mocne 3-cie), gdy przez dobre 3h rozważałem telefon po karetkę, bo wkręciłem sobie niewydolność nerek. Zresztą to było strasznie hardkorowe doznanie, bo o plateau niżesz zszedłem dopiero 9-10h później...

Wszystko to jednak mija z czasem, człowiek uczy się doskonale radzić sobie z tymi wkrętkami, chociaż później fajnie się je wspomina - ostatnio np. przy bardzo nietypowej fazie zacząłem zagłębiać się w to, że chyba dostaję udaru albo czegoś w tym stylu i to moje ostatnie godziny życia. Szybko jednak wybiłem sobie to z głowy i poddałem się czysto rozrywkowemu wtapianiu się w kanapę. Ogólnie podobne akcje mogę policzyć tylko na palcach jednej ręki.

DXM jest niesamowitym dragiem, bo dla mnie nie ma na nim typowego pojęcia STRACHU. Trudno mi to opisać dokładniej, można się maksymalnie wkręcić w jakieś dziwne myśli, które uznaje się za rzeczywistość, ale to jest bardzo odmienne od takiego zwyczajnego codziennego bania się czegoś.
  • 389 / / 0
Ni chuja nie odważył bym sie na 900mg na pierwszy raz %-D Kumpel mi ostatnio wspominał ze jakaś tam jego znajoma wzięła na pierwszy raz 675mg jestem pełen podziwu...ja zaczynałem od 225mg ...to były kurwa czasy :-D
Ostatnio zmieniony 01 kwietnia 2011 przez radiohead1994, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2778 / 47 / 0
Chyba mnie nie zrozumiałeś - to było pierwsze podejście, ale do 900mg dobowo (w dawkach 300 i 600, piękna faza, pierwsze porządne 3-cie i cudowne CEV'y). Pierwszy raz z DXM był ze 3 miesiące wcześniej, gdy po teście na 90mg poleciało 510mg.

675mg jest kosmiczne, warto jak najprędzej - grunt to poznać granicę, gdzie jeszcze totalnie nie urywa się film i później jej nie przekraczać (myślę, że to mieści się w granicach 10-12mg/kg jednorazowo).
  • 389 / / 0
Ja tam i tak zawsze najprzyjemniej bede wpominał pierwsze tripy po 450mg. Czysta magia. A co by było gdybym zamiast cackania sie ze stopniowym zwiększaniem dawek i nabijania sobie tolerki spróbował odrazu 675mg. ahhhh ;) sory troche się rozmarzyłem
ODPOWIEDZ
Newsy
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.