Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 456 / 14 / 2
Jestem laikiem, ale tez mnie to uderzylo, chyba nie skorzystam, moze sprobuje ten bioxetin.
Najbardziej mi zalezalo na Lorafenie, ale 5 mg poszlo ni nic specjalnego...
  • 253 / 3 / 0
Wybierz między Bioxetinem, a Efectinem. Ten drugi działa też na noradrenalinę, także to trochę inna specyfika. Proponuję właśnie Efectin, bo fluo to moim zdaniem przereklamowany syf i rozkręca się ze trzy miesiące. Ale jak chcesz. Do któregoś z tych preparatów dorzuć Coaxil, bo to praktycznie placebo więc nie zaszkodzi. Lorafen zostaw sobie na kryzysowae sytuacje, gdyż sto razy lepiej wjebać się w giebla niż w Lorafen.
Uwaga! Użytkownik Vincent Vega jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 132 / 4 / 0
Bardzo męczy mnie bezsenność, zastanawiam się czy nie poprosić lekarza o coś na sen, bo tabletki ziołowe mi nic nie dają, potrafię całą noc leżeć i nie spać, będąc niesamowicie zmęczona.
Jak się mają tabletki nasenne do SSRI?
"A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki."
Fryderyk Nietzsche
  • 456 / 14 / 2
Vincent Vega pisze:
Wybierz między Bioxetinem, a Efectinem. Ten drugi działa też na noradrenalinę, także to trochę inna specyfika. Proponuję właśnie Efectin, bo fluo to moim zdaniem przereklamowany syf i rozkręca się ze trzy miesiące. Ale jak chcesz. Do któregoś z tych preparatów dorzuć Coaxil, bo to praktycznie placebo więc nie zaszkodzi. Lorafen zostaw sobie na kryzysowae sytuacje, gdyż sto razy lepiej wjebać się w giebla niż w Lorafen.
wiem, ze to ciezko ocenic, ale po jakim czasie nastepuje wjebka w benzo typu lorafen? Powiedzmy w zeszlym tygodniu bralem po 2 tabletki przez 3 dni, dzisiaj wczoraj i przwdwczoraj po jednej plus alko, dzisiaj w nocy zamierzam 2-3 plus alko i przerwac, bo mam nocne zmiany i przejde na 2 dni na Zolpi? Czy to jest kwestia dni, tygodni, czy miesiecy ciaglego brania?
  • 253 / 3 / 0
Sorry za offtop - odpowiadam kapelusznikowi.
Zależy co rozumiesz przez pojęcie wjebać się. Jeżeli Ci się podoba jego działanie, to już systematycznie się wjebujesz, bo będzie Cię ciągnąć do powtórek z rozrywki.
Natomiast jeżeli chodzi Ci o objawy abstynencyjne - bardzo indywidualna kwestia. Niezbadane są wyroki benzo. Ale jeżeli substancja byłaby aktywna w organizmie non stop przez kilkanaście dni, to już można się takowych spodziewać i lepiej stopniowo zmniejszać dawki przez kilka dni. Uważam, że do tygodnia jest całkiem bezpiecznie.
Uwaga! Użytkownik Vincent Vega jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 253 / 3 / 0
Phenelope pisze:
Bardzo męczy mnie bezsenność, zastanawiam się czy nie poprosić lekarza o coś na sen, bo tabletki ziołowe mi nic nie dają, potrafię całą noc leżeć i nie spać, będąc niesamowicie zmęczona.
Jak się mają tabletki nasenne do SSRI?
Benzo i zolpi całkowicie OK - można łączyć. Ale spróbuj mianseryny w dawce 10mg - działa jedynie antyhistaminowo w takiej dawce i po 20 mg klona nie chce mi się spać jak po mianserynie. Nie uzależnia fizycznie.
  • 26 / / 0
Jak sadzicie do paro mozna dorzucic bupropion?probowal ktos tego miksu?jakie efekty ?

Przeniosłam Twój post do odpowiedniego wątku. W przyszłości staranniej wybieraj wątek. Pozdrawiam, leiche
Uwaga! Użytkownik TravisP nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 341 / 5 / 0
Można mix fluoksetyna z paroksetyną ?
  • 253 / 3 / 0
Nie można.
  • 886 / 9 / 0
weź samo paro bo w tym mixie w ogóle nie poczujesz fluo :P Dla mnie takie mixy to bezsens.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.