Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Scalono - PcP
nie ma 'edytuj' więc proszę o scalenie
wzorując się na pozytywnych przygodach z udziałem pFPP i wypowiedzi M-B albo kogoś kto się za niego podaje, nieudolnie próbowałem znaleźć jakieś zastosowanie dla pCPP ale jak to z piperazynami <dupa>. Niczego nie wzmacnia, nie wydłuża, nie poprawia, dodaje tylko te swoje dziwne efekty, raz są nieprzyjemne innym razem bardziej obojętne zależy co się dorzuci, poza spontanicznymi, delikatnymi wizualami żadnych pozytywnych nie zauważyłem.
piperazyny śmierdzą! Oczywiście poza odpowiednio wykorzystanym pFPP
MeOPP i lab-x jak dla mnie też lipa, są ludzie którym podeszły więc może i to łykną
@p4g4y0zzzX niedosyt? może bardziej ciekawość.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.