Substancje wpływające na wydajność działania układu kwasu gamma-aminomasłowego w organizmie.
Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 545 / 8 / 0
Tak sorry, Antoś pytał o mix GBL+2M2B i niżej odp. 8ml + 8ml więc skojarzyłem niepotrzbnie.

alko może lekko wydłużyć / osłabić działanie 2m2b, tak jak z jest z innymi alkoholami, ale tylko spekuluję.
  • 36 / / 0
faktycznie teraz zrozumiałem :) napisałem "plus" (+) w znaczeniu, że dwie dawki, a nie 8 ml tego i 8 ml tego :)
ale z drugiej strony kto dopijałby cokolwiek po 8 ml GBL :P chyba by się nie dało :P także ludzie uwaga tutaj :)
  • 168 / 11 / 0
zamawiam, jutro powinienem już to żreć.
szukam czegoś co by zastąpiło mi GBL (flaki, oj, moje flaki), który de facto już wcale euforyczny nie jest - a coś lepszego i tańszego od alkoholu, bo codziennie napity chodzić to jednak tanie nie jest.
  • 168 / 11 / 0
Dostałem paczkę dopiero dziś.
Wypiłem 2,5 ml w soku pomarańczowym, godzinę po zjedzonym obiedzie.
Zapach strasznie intensywny, kojarzy mi się z jakimś zapachem od markerów połączonym z wonią świerku.
Piłem z zatkanym nosem, smak chujowy, aż mnie naszła gęsia skórka.
Minęło około 10 min od przyjęcia, po pierwszych 30 sekundach poczułem ciepło w klatce piersiowej, a w kończyny zrobiło mi się zimno. Po 5 minutach zacząłem czuć pierwsze efekty - jak po paru piwach, lekki nieogar na głowie i rozmazywanie się obrazu i ten dziwny posmak w ustach (ani zjebany, ani dobry).
Siedzę, słucham muzyki i czekam na znajomych - zdecydowanie coś czuć alkoholową fazę, ale czegoś w niej jak na razie brakuje. Muszę uciekać z komputera, opisze resztę wrażeń później. ;]
  • 168 / 11 / 0
Sorry za kolejny post, ale nie widzę tu opcji edycji:
Zapachu z ust w moim przypadku nie czuć - jedyne po czym można poznać to zamglone oczy.
Stan przyjemny utrzymywał mi się dobre 3h, potem strzeliłem wiadro z dobrego palenia i spaliłem rurę.
Wiadro mi schodzi, w tej chwili mija około 5h i czuje się jak po jednym browarze (jakbym miał resztki/małe ilości alkoholu w organizmie, ale nie czuje jego efektów działania).
Umysł, jak pisali wyżej - przyćmiony.

Drugi obiekt badań strzelił sobie 3ml, wszystko oprócz smaku nie narzekał - bardzo mu się spodobało, przynajmniej na początku. Poprawił po jakiejś godzinie MDPV - stwierdził że ma efekty stymulacji umysłowej, a ciało dzięki 2m2b jest dalej rozluźnione i czuje się bardzo przyjemnie.
  • 729 / 7 / 0
Do stimsów chyba jednak GBL, ale na zejście jak najbardziej 2M2B, jako iż picie giebla na zjazd i tak kończy się reboundem, który to powoduje welcome back zjazdu :D
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 300 / 6 / 0
mozna to kupic w PL?
bo z anglii strasznie drogo wychodzi

/ciach/
  • 168 / 11 / 0
Można, poszukaj po polskich rc-sklepach.

Cenowo w jednym z nich wychodzi to tak:
25ml - 45zł
50ml - 70zł
100ml - 120zł
250ml - 250zł

Dużo droższe od GBL, chociaż i tak tanie. No ale zapach niszczy psychikę. %-D
  • 300 / 6 / 0
najpierw poszło 5ml + lufa titu - fajnie sie oglądało film ale bez fajerwerków
po 2h dopiłem 3,5 ml, fizycznie tragedia, kazda kończyna wazyła 100kg
ale zasnac i tak nie mogłem, dopiero po 2ml giebla zrobiło sie fajnie a potem zasnałem na 4h

jak dla mnie ta substancja to stracony hajs, zero wlasciwosci rekreacyjnych no i uspic mnie tez nie potrafi tylko strasznie zamulic. Jedyne co moze byc ciekawe to miksy z GBL jak pisal antoś

no i ten smak/zapach to jakis dowcip
  • 168 / 11 / 0
Miks alkoholu z GBL?
Ja bym nie ryzykował ;]
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.