Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."
The Prodigy - Thunder
Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
Jedi pisze:Eter w liście najobrzydiwszych rzeczy, jaką dane mi było pić/jeśćw życiu, naprawę nieczego NARDZIEJ OCHYDNEGO nie spotkałem.. Jakie prefeujecie dawki do inhalowania się?
Nie jestem pewien, czy to wina przed tym klona 2,g, jeszcze wczśsniej oszałmałem 1000mg tramalu, 500 kodeiny l Midazolamu 7,5mg, jednakże pareładnych godzin temu dzięki temu mogę stwierdzić, ze eter to chujowo zabawka, wyjebałem z 30-20 ml duszkiem , wywąchałem z kolejne 50-60 ... i... totalne ogyupienie nieogar i rzyganie/
Zdecydowanie nie polecam, szkoda na ten szajs kast
Spróbuj eteru na czysto i dopiero pisz.
Może ktoś kto zamawiał mógłby sprecyzować jak to jest...
But theres no rain
This kind of Thunder
The Prodigy - Thunder
Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
Jedi pisze:Eter w liście najobrzydiwszych rzeczy, jaką dane mi było pić/jeśćw życiu, naprawę nieczego NARDZIEJ OCHYDNEGO nie spotkałem.. Jakie prefeujecie dawki do inhalowania się?
Nie jestem pewien, czy to wina przed tym klona 2,g, jeszcze wczśsniej oszałmałem 1000mg tramalu, 500 kodeiny l Midazolamu 7,5mg, jednakże pareładnych godzin temu dzięki temu mogę stwierdzić, ze eter to chujowo zabawka, wyjebałem z 30-20 ml duszkiem , wywąchałem z kolejne 50-60 ... i... totalne ogyupienie nieogar i rzyganie/
Zdecydowanie nie polecam, szkoda na ten szajs kast
Ps.Wszystko to było zarzucane było naorawdę dawno,
Duszkiem 20-30 ml, tak? Człowieku, to nie jest wódka, ani spirytus, żeby to jebać kielonami. To się pije w ilości 5ml, nie więcej, bo temperatura wrzenia wynosi 35 stopni, a w żołądku masz 36,6 stopnia, więc się nie dziw, że rzygałeś :nuts:
Ciesz się, że się nie udusiłeś czkawką :nuts:
Już o Twoim miksie nie wspomnę.. rozumiem, że chciałeś się pochwalić, jakim to hardkorowym ćpakiem-chłopakiem jesteś, ale do kurwy nędzy, głupi ćpun to martwy ćpun :scared:
But theres no rain
This kind of Thunder
The Prodigy - Thunder
I nikt nie każe nalewać pełnej szklanki hehe. 3-4 razy więcej niż eteru. W mojej dalszej rodzinie od wielu lat raczą się eterem i są w tej wiosce agenci pijący eter pełnym kieliszkiem jak wóde i jeszcze NIGDY nie słyszałem żeby komuś coś sie stało bezpośrednio od tej substancji. Było paru co zginęło, ale np rozbili się o drzewo, czy zadławili wymiocinami, a to akurat nie ma różnicy czy by pili eter czy bimber.
Jak ze wszystkim i z eterem trzeba umieć sie obchodzić
Wygrzebałem z bambetli po przeprowadzce eter, ale wydaje mi się, że jest z głębokiego PRL'u. Na buteleczce mam napisane - eter DO NARKOZY. Jak się z tym obejść, żeby mi nie pierdyknęło w rękach? I ile po niuchaniu odczekać z paleniem szlugów (oczywiście eter w oddzielnym pomieszczeniu będzie grany)?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.