Może jak się wjebie tak jak ty to wyjde s tego i napisze wam ftedy że już wyszłem
*pisownia oryginalna :-)
Rozgryzienie tabsa SR spowoduje, że wejdzie on normalnie? (tj.szybciej i mocniej, jak "zwykła" tabletka)
Dojedzenie do alpry klona w małej, nieodczuwalnej dawce (np.1mg dla mnie) spowoduje zwiększenie działania alpry, wydłużenie jej działania, czy w ogóle nie poczuję różnicy po dorzuceniu clonazepamu?
Według wikipedii polskie leki z 2mg w górę są tylko pod postacią tabletek SR (od czego to skrót, różni się to od retardów?).
Pytam się o łączenie, bo nie wiem jak rozegrać pierwszy raz koleżanki z tą substancją. Jaka dawka, kiedy dorzucić na jej pierwszy raz, by było fajnie, ale bez pobudki na Mongolskim dworcu.
CannaBeat pisze:Tak wiem o tolerancji krzyżowej, ale chodziło mi o połączenie jednego i drugiego, myślałem, że wystąpi synergizm, czy coś w tym stylu( nie śmiać się!);).
Według wikipedii polskie leki z 2mg w górę są tylko pod postacią tabletek SR (od czego to skrót, różni się to od retardów?).
Pytam się o łączenie, bo nie wiem jak rozegrać pierwszy raz koleżanki z tą substancją. Jaka dawka, kiedy dorzucić na jej pierwszy raz, by było fajnie, ale bez pobudki na Mongolskim dworcu.
AwesomeRemix pisze:ja jestem niezniszczalny 20 diazepamu + bro nieboje sie wjebania w jakies leki na depresje jak cos to polecam pernazyne lek nassenny dobrze dziala na układ newowy z helu wyszlem wlasnie na pernazynce no wiadomo jakis tramal moze pomoc Ale LECZXNICZO RElaksatorzy
Supermen też myślał, że jest niezniszczalny, przyćpał kryptonit i każdy wie jak to się skończyło.
jak ta kolezanka ma duze dosw.z benzo,to ciezko powiedziec.jak mojej dziewczynie dalem 5mg relanium a brala to kilka razy w zyciu to mowila ze bylo fajnie.a tak btw moze ktos obeznany powiedziec czym sie rozni sr od xr.extended to przedluzony,slow powolny,czyli xr dziala dluzej od sr,czy nie?
fiziumiziu pisze:na mnie klon dzialal bardziej pobudzajaco,alpra uspokojajco,na wiekszosc tak chyba dziala.
Co do xr i sr to na moje na jedno wychodzi - cel taki, żeby powoli się rozpuszczały i wchłaniały, przez co działają dłużej. Mówiąc prościej nam hyperlekożercą symbol xr lub sr mówi o tym, że należy tabletkę rozgryźć przed zażyciem
Może to być spowodowane faktem, że jestem wjebany w kode i trudno "naprawić" mój łeb pod kątem emocjonalnym? Czy jest ktoś, komu alpra pomogła w relacjach międzyludzkich? Z tym mam największy kłopot, boje się ludzi.
Licze na konkretną odpowiedź: czy alpra powinna powodować wzrost pewności siebie i gadatliwości? Czy "z gówna bata nie ukręcisz"?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.