Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 85 / / 0
siema. Będę pierwszy raz brał ten środek i mam pytanie ile trwa faza po 3 saszetkach ,czy można mormalnie funkcjonowac czyli że czy bede mógl pójść do sklepu normalnie i nikt się nie kapnie .
Nie pamiętam co wczoraj zjadłem.
Ale pamiętam,że już odtańczyłem swój taniec śmierci z diabłem
  • 1290 / 7 / 0
Ważne że działało, a nigdy nie narzekałem.

No faza różnie 8-10h, ale to nie zasada. A co do funkcjonowania to różnie, chociaż po benzie coś na pewno widać, biorąc pod uwagę, że 3 saszety na pierwszy raz, ale to najlepiej sam zobacz tyle razy patrzyłeś się w lustro w życiu, że chyba wiesz czy widać czy nie, bo będziesz miał porównania. :P Ja jak na razie gadałem z człekiem tylko po LSA, jakoś do gadania, nawet i to w sklepie ze sprzedawczynią mnie nie ciągnie.
Ostatnio zmieniony 18 lutego 2011 przez SzatanskiSkoczek, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 85 / / 0
Waże ok. 62 kg czy na pierwszy raz byś polecał żebym wziął 3 czy może mniej . I mam pytanie czy po zażyciu są jakieś skutki oprócz halunów typu jak po DXM.
Nie pamiętam co wczoraj zjadłem.
Ale pamiętam,że już odtańczyłem swój taniec śmierci z diabłem
  • 1290 / 7 / 0
Nie ma ogólnych zasad co do działania. Raz po benzie przy zamkniętych oczach miałem takie wzorki jak po DXM. Jakieś omamy słuchowe i wzrokowe też nastąpią, no i powidoki, niektórych ludzi wiem, że to męczy, mi się bardzo podobają, bo można się nimi pobawić przy pomocy światełek.
  • 381 / 5 / 0
Ja dostałem od znajomej dwie saszety,ekstrakcja,konsumpcja i...wielkie nic.
No,jakaś tam stymulacja była,jakieś przywidzenia lekkie i ogólnie dziwnie jednak SŁABO.
1,5 g a 1 g to duża różnica w fazie? Zaintrygował mnie ten środek,może trzy to będzie już to ?
  • 2877 / 100 / 0
Dwie to ledwo ledwo coś, można posmakować o co chodzi, ale pełnokrwistej fazy nie będzie.
3 mają już potencjał
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 24 / / 0
bo jest róznica czy ekstraktujecie czy walicie z sola , z sola to 3 saszety stykaja a bez soli czyli po ekstrakcji to z 5 saszet jest potrzebnych poniewaz duzo bezy sie wypłukuje w czasie ekstrakcji :)
  • 381 / 5 / 0
Czyli 4 saszety po ekstrakcji będą okej i do ogarnięcia ?
Chcę je na spacer jak już zrobi się ciemno (więc jakoś po 16) +jakieś palonko.A ostatnio na mieścinie mamy grubą opcję jeśli wiecie o co chodzi. ; )
  • 24 / / 0
walnij najpierw 3 a pozniej tak po 45 minutach ta ostania na kazdego moze zadzialac inczej %-D
  • 2877 / 100 / 0
Dobrze wyekstrahowane cztery powinny zamieść i to srogo.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 04 Feb 2026 07:25:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1770189852'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.

Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".

Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE

Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.