Po 2 dniac dopadla mnie akthasia - macie racje, to jest poprostu tragedia - ale pani doktor dala mi na to prociclidine i jak reka odjal, dwie godziny po pierwszej dawce wszystko zniklo.
Wydaje mi sie ze olanzapina wzmacnia dzialanie benzo. Ma chyba jakies powinnictwo do gaba
Zaintrygowaliscie mnie tym sulpirydem, bo mialem do wyboru supliryd albo abilify i wzialem to drugie :P
Nie wiem jak olanzapina ale idąc za pharmindexem to Kwetiapina: "Powinowactwo do receptorów muskarynowych i benzodiazepinowych jest nieznaczne"
cockney pisze:Ej, czytam ten temat i nikt nie napisał tutaj interakcji z dragami. Głownie interesuje mnie MDMA i mefedron.
cockney pisze:Ej, czytam ten temat i nikt nie napisał tutaj interakcji z dragami. Głownie interesuje mnie MDMA i mefedron.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.