Po 2 dniac dopadla mnie akthasia - macie racje, to jest poprostu tragedia - ale pani doktor dala mi na to prociclidine i jak reka odjal, dwie godziny po pierwszej dawce wszystko zniklo.
Wydaje mi sie ze olanzapina wzmacnia dzialanie benzo. Ma chyba jakies powinnictwo do gaba
Zaintrygowaliscie mnie tym sulpirydem, bo mialem do wyboru supliryd albo abilify i wzialem to drugie :P
Nie wiem jak olanzapina ale idąc za pharmindexem to Kwetiapina: "Powinowactwo do receptorów muskarynowych i benzodiazepinowych jest nieznaczne"
cockney pisze:Ej, czytam ten temat i nikt nie napisał tutaj interakcji z dragami. Głownie interesuje mnie MDMA i mefedron.
cockney pisze:Ej, czytam ten temat i nikt nie napisał tutaj interakcji z dragami. Głownie interesuje mnie MDMA i mefedron.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.