Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2876 / 99 / 0
Ja ostatnio znalazłem starą buteleczkę po jakimś apapie junior dla dzieci, 15 ml z pipetą i świetnie daje radę w domowych warunkach.
Jak zabieram ze sobą, to mam zazwyczaj pompę w pudełku od starych kaset VHS wypełnionego kilkoma kulkami z papieru toaletowego które świetnie amortyzują ewentualne ruchy strzykawki - dzięki temu praktycznie nie ma strat.

Ładny patent Toker, wygląda profesjonalnie ;)
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 1180 / 5 / 0
A ja chcę i tak kapsułki :-P
  • 2876 / 99 / 0
Kapsułki są kurewsko niebezpieczne, jak Ci sie rozwali taki nierozcieńczony GBL w przełyku to lipa. Ja waliłem kapsułki tylko jeden raz z musu i każdą z czterech przepijałem szklanką wody. Łącznie aplikując tak chyba z 2,5ml wypiłem ponad litr wody tak się stresowałem, że się rozpierdolą.
"Czuję się gwiezdnie"

• 1180 / 5 / 0
Właśnie tak trochę myślałem nad tym, że jak za mało się popije to one mogą sie rozwalić w przełyku, ale mi chodzi bardziej o sposób przenoszenia/przechowywania. Ale fioliki po aromatach tez całkiem spoko pomysł, jednak ma wadę - plastikowe zatyczki.

Więc pytanie ile się zmieści w kapsułce o rozmiarze OO i czy nie popuszczają jak się je dłużej przetrzyma?
  • 1009 / 42 / 0
kapsułki 00 to najlepsze rozwiązanie imo, jesli popijasz dużą ilośćią wody to nie ma żadnego zagrożenia. Mieszczą około 0,9ml.
Ale nie da się w nich przetrzymywać giebla bo wystarczy taką kapsułkę przechylić na bok i GBL już cieknie.
  • 1180 / 5 / 0
Trochę nie bardzo mi pasuje to, że zaraz po przechyleniu plyn z nich wycieka... Fiolki tez nie bardzo, bo plastikowa zatyczka...potrzebuję czegoś super dyskretnego
  • 729 / 6 / 0
Jezus - u mnie wszystko musi być pełną profesjonalką ;) Ja mam takie zboczenie, że jak miałem dużo różnych substancji to sobie w samarki popakowałem i wydrukowałem na karteczkach cząsteczkę i nazwę substancji taką fajną czcionką :D
Kapsułek jakoś nie polecam, bo to giętkie jest i może się popsuć. Mi się widzi pompka 1ml (taka długa, chuda) i buteleczka po kroplach po walerianie na większą "imprezę" - 35ml się zmieści, a jak wyjebie się ten plastikowy kroplomierz to jest lajt. Ciekawi mnie tylko, czy przez światło tej szyjki od butelek po kroplach walerianowych wchodzi strzykawka ta chuda 1ml? Bo żadna inna nie wchodzi napewno, a 1ml nie miałem okazji sprawdzić. Byłoby fajne rozwiązanie i też by całkiem profesjonalnie wyglądało, jak lekarz nabierający jakiegoś leku z buteleczki strzykawą :D

Kowalskii - te zatyczki nie rozpuszczają się na 100% - są z HDPE chyba. Trzymałem długo w jednej giebla i nie było widać żadnych nadgryzień ani nic. Mój sposób uber alles, zawsze z niego korzystałem i nigdy mnie nie zawiódł. Można w paczce po fajkach nawet trzymać ^^
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2011 przez Toker, łącznie zmieniany 1 raz.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 554 / 5 / 0
Kiedyś przed lekcjami sie kupowało jakiś tani napój 0,5l z grocha , wlewało sie 5ml i miało starczyć na te 5h lekcji .Można policzyć ile średnich łyków nam trzeba na 0,5l i łatwo policzyć ile łyków brać co ile czasu. Wygodne wszedzie gdzie możemy łazić ze swoim napojem.Uważać trzeba też na spragnionych kolegów , dziwnie sie patrzą jak im "łyka" niechcesz dać , był taki napój o nazwie Slice smakował tak chujowo ,że nawet 5ml w nim nie dało sie wyczuć ;pp
Proszę o kontakt ludzi z lubelskiego, łączmy się Wszystko powyzej jest wytworem wyobrazni.
  • 2876 / 99 / 0
W całej szklance slice'a czuję 1,5ml, więc kwestia kubeczków smakowych. Z resztą ja niezależnie od napoju zawsze wyczuję ilości 1+, mam bardzo wrażliwy zmysł smaku, dlatego nieraz, żeby nie katować języka giebla polewam na dwie rundki (np po 1,2 ml) i mnie tak nie drażni.
"Czuję się gwiezdnie"

• 729 / 6 / 0
A z czym najlepiej ci się pije? Mi chyba z coca-colą, aczkolwiek tak połowicznie odgazowaną, bo jak mi się zbiorą gazy w żołądku to mam wrażenie, że gazowa forma giebla mi wypełnia wnętrzności. Zawsze też mam takie uczucie, jakby taka mała warstewka, taka "błona gieblowa" na całym żołądku mi się robiła i to jest takie "mdłościujące" uczucie, też tak macie? Jak sobie z tym radzicie?
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.