Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Btw, walisz prawie pięćdziesięcioprocentowy roztwór spirytusu dożylnie? Sorry, nie wierzę chyba :D
Czeslaw pisze:Miksy może i mają sens, tylko walenie zawiesiny z tabletek benzo to wyjątkowo niezdrowa sprawa dla żył i organów wewnętrznych.
Btw, walisz prawie pięćdziesięcioprocentowy roztwór spirytusu dożylnie? Sorry, nie wierzę chyba :D
Pozdrawiam.
Blu pisze:do tego walenie w mięsień masy tabletkowej jest niezdrowe.
iłem w sp. salic. odparowałem , dodałem wody do inj. pomieszałem , przez filterek i jazda) było hm nie za mocno bo były 2 strzały najpierw 1 mg później 1,5 , mam dość dużą tolerke , ale z początku przez chwile było milo błogo , ale po chwili zrobiłem się dość senny , ale to za sprawa tego ze po nocce w robocie , ale benzo udział miało tez . w każdym razie trochę bolą mnie miejsca podania nie ma siniaków etc ale trochę boli mniejsza z tym , ale sprawdzić musiałem i jednak faktycznie samo benzo i.v nie ma zbytniego sensu chyba ze w mixie
Wlasnie w zwiazku z tym mam pyt.bo znalalzem niewiele info w necie.Jak przechowywac roztwory do inj? Sa jakies specjalne zalecnia,nie wiem lodowka? Czy standard jak tab.czyli do 25 st.cel.sucho,ciemno i styka?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.