Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Raz na jakiś czas biorę sobie 5g fetki, przeważnie jest normalna, fajna faza itp. Ale teraz była jakaś dziwna, jak ja dostałem wszystko grało. Ale po 2-3 dniach jak poleżała w szafce zmieniła swój zapach. Pachniała tak jakby lateksem(prezerwatywa, gumowa rękawiczka), chociaż kopała możliwe że jeszcze lepiej xD. Wie ktoś co mogło być tego przyczyną? Po kolejnych 2 dniach znów ma inny zapach, ale tym razem wraca do normalności.
shurnas pisze:Siemka wszystkim.
Raz na jakiś czas biorę sobie 5g fetki, przeważnie jest normalna, fajna faza itp. Ale teraz była jakaś dziwna, jak ja dostałem wszystko grało. Ale po 2-3 dniach jak poleżała w szafce zmieniła swój zapach. Pachniała tak jakby lateksem(prezerwatywa, gumowa rękawiczka), chociaż kopała możliwe że jeszcze lepiej xD. Wie ktoś co mogło być tego przyczyną? Po kolejnych 2 dniach znów ma inny zapach, ale tym razem wraca do normalności.
ja zauwazylem ze snieg nie lubi scisku, w jakis worakch czy cos, zawiajany w kulki, kule, sciskany,gnieciony czy cos ;) musi byc luzno w jakims duzym pakiecie albo nawet słoiku. temperatura jak najbardziej powoduje zmiane barwy na pomaranczowa a nawet brazowa. Zwykłe trzymanie sniegu w kieszeni powoduje wzrost jego temperatury do 37, no moze nawet 40 stopni C, co rowniez powoduje "rózne zmiany"
hehe zawsze mówiłem na to PRZEMIANY PROMIENIOTWORCZE
antoniomontana pisze:powinna byc przechowywana w chłodnym miejscu(nawet bardzo chłodnym)ale nie zimnym za bardzo. możliwe ze pod wpływem temperatury zmieniła kolor albo zapach,ale to moze byc spowodowane tym, czym ją zanieczyszczono.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.