ODPOWIEDZ
  • 174 / 3 / 0
Jeden z drugim nakurwia syf rozpierdalający krwiobieg na mase, a potem się dziwi ze mu nie gra.
:scared:
Uwaga! Użytkownik popierdolino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / 1 / 0
BuddahLova pisze:
Ja też tak mam jak nadchodzi skręt :(
Skręt dawno poszedł, a to pierdolone zimno pozostało. Myślę, że czete grzanie upośledza odczuwanie zimna, ale mam nadzieję, że jak już z tym kiedyś skończę to wróci do normy.
Niech pan uważa, bo pan umrze. I będzie pan chodził zabity.
  • 19 / 5 / 0
Mam to samo. Wiecznie jestem zmarźnięty. Szczególnie dłonie i stopy. Dlatego lubię opio - stabilizuje temperaturę ciała. Ma tylko jeden minus - uzależnia.
  • 1199 / 8 / 0
jesli dlonie i stopy, to wina zjebanego krwioobiegu na 100% ja sobie radze z tym pijac czerwone wino albo kakao ;]
  • 1513 / 26 / 0
Wino i kakao świetnie się sprawdzają. Dobrze też poszukać jakiś suplementów na poprawę krążenia. Maści rozgrzewające działają dobrze zarówno doraźnie jak i poprawiają krążenie na dłuższą metę. Nawet najdrobniejsze ćwiczenia (takie coś do ściskania, podnoszenie piłek stopami) dają efekt już przy 10 minutach dziennie. Warto też zainwestować w rękawiczki i ciepłe skarpety - wystarczy raz przemrozić kończyny a efekty czuć przez resztę życia. No i oczywiście ograniczyć używki.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 4 / / 0
Variate pisze:
Mam to samo. Wiecznie jestem zmarźnięty. Szczególnie dłonie i stopy. Dlatego lubię opio - stabilizuje temperaturę ciała. Ma tylko jeden minus - uzależnia.
Z opio nie skorzystam raczej, no muszę zacząć ćwiczyć i przestać napierdalać w nos chociaż będzie ciężko. ;b
Uwaga! Użytkownik dealer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 286 / 5 / 0
odstaw stymulanty to sie poprawi
;)
  • 146 / 3 / 0
Ja jak czasem zapale to mi piździ ostro i czasem aż się trzęse, wyjście na papierosa gdzieś do palarni albo z pokoju na balkon to jedna wielka tragedia. w lato to tam ch%j, bo gorąco, ale w zimę to nie wyróbka . Ale właśnie ostatnio odkryłem jak ktoś właśnie wcześniej pisał, lek na potoczną piździawice poskrętową, lampka-lub dwie, czerwonego wina !!
  • 4 / / 0
Neee, alkohol to zło. :D
Uwaga! Użytkownik dealer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1167 / 13 / 0
Kiedyś jak waliłem dużo fety to ciągle mi było zimno. Teraz gdy fety nie biorę już prawie rok to efekty minęły prawie całkowicie. Jedynie zostały mi zimne stopy które ciężko rozgrzać.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.