Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 386 / 2 / 0
czajnikof pisze:
A dlaczego po tygodniu pracy, czuje sie lepiej, niz po weekendowym ćpaniu?
Bo nie umiesz ćpać :P Ja tam po ćpaniu zawsze czuję się rewelacyjnie, a ostatni raz wymiotowałam 2 lata temu - po alkoholu ;P Chociaż nie, zdarzyło mi się jeszcze potem zatruć lodami :)
  • 845 / 12 / 0
Chaotka pisze:
czajnikof pisze:
Bo nie umiesz ćpać :P Ja tam po ćpaniu zawsze czuję się rewelacyjnie, a ostatni raz wymiotowałam 2 lata temu - po alkoholu ;P Chociaż nie, zdarzyło mi się jeszcze potem zatruć lodami :)
Nie trzeba było robic deepthroat, chaociu.
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 204 / 0
Chaotka pisze:
czajnikof pisze:
Za mało ćpasz. :-D Życzę udanej kariery, na naszym kochanym forum.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 915 / 4 / 0
A może Ty za dużo?
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 360 / 35 / 6
metoclopramid na takie stany najlpeszy
  • 1067 / 204 / 0
Na pewno.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 634 / 4 / 0
Shrank23 pisze:
metoclopramid na takie stany najlpeszy
Serio pomaga to chociaż trochę ? Bo mam tego z pół listka i nie wiem czy trzymać czy nie.
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1519 / 20 / 0
Ja zawsze z rana mam odruch wymiotny. Nieraz zdarzyło mi porzygać podczas mycia zębów lub porannego fajka. A o jedzeniu wgl nie ma mowy, moge jeść tylko jakąś godzine po wstaniu.
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 2 / / 0
Siema.
Moze ktos ma/mial podobna sytuacje, mianowicie nie jestem swiezakiem ze spozywanie srodkow chemicznych.
Za 1 razem zlapalo mnie mega zdziwko, i to tylko przy 1wszej kreseczce, pozniej bylo spoko
Za 2gim razem prawie ze na pusty zoladek to i tak zolc sie cofala i to przez prawie caly asortyment
I teraz 3ci raz, pokruszone posypane, ostatni posilek 1h temu, katem oka widze moja biala smulka dame - jeb do rzygania, tak od razu, bez zadnych wczesniejszych ostrzezen.
Wyrzygane, po sniffie jest juz normalnie, a moze za szybko jeszcze zeby stwierdzic czy jest juz normalnie.
Gustuje w katonach rckowych, glownie 3cmc.
Sprawia to dosc spory dyskomfort jak sami mozecie sie domyslec xd
Jakies pomysly, sugestie? Wg siebie mam juz za bardzo leb zjebany i to znak zeby dac sobie spokoj, ale to tylko przez chwile tak mysle, potem na szczescie przechodzi
  • 2534 / 596 / 0
Podanie doustne?
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.