Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 523 / 2 / 0
To że zostało odebrane to owszem, raz na kilka albo nawet kilkanaście dni sie aktualizuje. Ale powiadomienia że jest do odbioru przychodzą normalnie, zapewne jak gość przyjedzie z zamówieniami do konkretnej apteki, to babka sobie w komputerze zatwierdza, i idą maile że zamówienie do odbioru. I po pół godziny już się zlatują ćpuny :*)
  • 140 / / 0
angor animi pisze:
rested pisze:
nie maja takiego prawa aby mi nie sprzedać tego.
Było już o tym na forum, mają prawo Ci nie sprzedać leku, szczególnie takiego.
bez sensu, jak jest ograniczenie do 5 paczek to ma byc 5 ! :wall:
Uwaga! Użytkownik chru jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 911 / 207 / 1
grzechotnik pisze:
dajmon pisze:
Szkoda, że temat tak bezpośredni, więc zanim zostanie usunięty spytam co was pojebało z tym dozem? Dlaczego wszyscy lecą do doza, choć ich oferta jest tak beznadziejna i ograniczona, że nie warto tam się zaopatrywać? Są o wiele lepsze, tańsze apteki bez głupich ograniczeń.
To podaj lepszą... Tylko może pomiń takie z wysyłką za 15zł...
Dobrze wiesz, że podawanie to głupota, a ze znalezieniem takiej za pomocą popularnej wyszukiwarki nie ma problemu. Wysyłki są o ponad połowę tańsze od tego co napisałeś, w dodatku kurierem.
  • 591 / 8 / 0
stawiam rybę jak znajdziesz aptekę tańszą niż DOZ z wysyłką do apteki
  • 1718 / 9 / 0
Ta karta kliena, w sumie mam dwie - przyslali mi po rejestracji na DOZie, sa na niej zawarte moje informacje? Imie i Nazwisko.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 809 / 142 / 0
lse292 pisze:
visitorQ pisze:
U mnie w aptece stacjonarnej antek kosztuje 4,50zł, thio 5.20zł. Tylko chyba za często tam kupowałem bo dzisiaj usłyszałem nie ma i na razie nie będzie.
Warszawa???? pochwal sie gdzie?
Przy Nowowiejskiej zaraz przy wyjściu z metra, nowa apteka obok ing. Dobre ceny mają może dlatego, że niedawno otworzyli.
  • 911 / 207 / 1
Nie potrzeba darmowego odbioru z apteki dozu, skoro mimo wszystko oszczędza się na dużej ilości leku.
  • 1959 / 59 / 0
Mhm, podawanie nazwy apteki to głupota... Rozumiem, że jeśli miałby to być sklep RC, to trzymasz to info w sejfie pod 256 bitowym kluczem ze skanem odcisku linii papilarnych w 3 wymiarach?
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 140 / / 0
http://allegro.pl/solpadeine-12-tab-mus ... 57086.html

pierwsza koda na allegro :cool: a kiedy bedzie antek?
Uwaga! Użytkownik chru jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 622 / 1 / 0
A zamówił ktoś kiedyś skutecznie przez internet "hurtową" ilość thiocodinu - mam na myśli naprawdę dużo, jakieś 100 paczek, tak, żeby na cały planowany ciąg wystarczyło?
Kurcze, to byłoby zbyt piękne żeby było prawdziwe...
Cena w DOZ 5.87, czyli więcej niż w niektórych aptekach stacjonarnych, bardziej kusi "ostateczne rozwiązanie kwestii ganiania po aptekach"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.

Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.