Ale i tak najlepsze ze wszystkich tu wymienionych.
i jeszcze nie wiem jaki to będzie miało wpływ na ciśnienie to w zapasie będe miał 120 mg propranololu
nie pisz 2 postów pod rząd, używaj opcji edycji - chsn
A czy przeciez na kodeine nie trzeba najpierw "wyrobic receptorow"? Nie bierzesz zadnej antyhistaminy wiec moze cie zlapac mega reakcja histaminowa.
Czy benzosy plus redbulle, kofeina sie nei znosza (efekty) ?
Poza tym taki miks bym wybrobowal najpierw w zaciszu domowym bo mozesz sobie nizelego przypalu w pracy narobic.
tera opowiem wam skutki miksa: zrobiłem wszystko zgodnie z planem tylko, że przed robotą walnołem dodatkowo paczke rolek i 3 krechy tabaki; niestety mnie tak zmuliło, że zaczołem widzieć podwójnie i to trwało prawie aż do przerwy. Z początku była zajebista euforia, ale potem chyba kodeina zaczeła przestawać działać i stąd te zmulenie. Na przerwie tabaka i potem w ciągu pracy też kilka krech i chyba mi uratowała skóre. Kierownikowi wkręciłem, że mam jakieś zatrucie żołądkowe. Ale wczoraj poszedłem bez niczego i ogólnie byłem rozdrażniony, ludzie mnie wk****ali, byłem uległy jak ktoś się przyczepił-na przerwie walnołem paczke rolek + chyba 3-4 krechy tabaki i tu był strzał w dziesiątke, zaczołęm się czuć euforycznie, czułem się jak "gość", wszędzie było mnie pełno, chęć do pracy duża nawet zaczeła mi się podobać-skończyło się na tym, żę z kierownikiem pszeszedłem na "ty" i zaczołem mu mówić co ma robić. Dzisiaj na szczęście nocki już nie mam. Nie wiem czy ta ostatnia akcja to siła sugestii leżącej w podświadomości czy co, ogólnie te rolki jebnołem od tak bo nie miałem co jeść na przerwie i nastawiałem się, żę c**ja dadzą. Musze to jeszcze raz sprawdzić. Ogólnie tolerke na benzo mam dużą i nawet 3 paczki rolek mnie niezbyt ruszają, ale zauważyłem, że to wszystko zależy od sytuacji w jakiej człowiek się znajduje, tak jak ta kodeina najlepsza jest na wyluzowanie się przed kompem i zapuszczeniu muzy typu"Afroman - Because I Got High" itp. Podzielcie się swoimi spostrzeżeniami.
katotaliban pisze:GBL, nabierzesz ochoty nawet na taka prace. Tanie, malo skutkow ubocznych, ale i tak nei polecam bo sie pewnie wpierdolisz.
Ale i tak najlepsze ze wszystkich tu wymienionych.
O właśnie. Ja w tym celu zakupiłem sobie dzisiaj GBL, przedtem nie testowałem tego cudu chemii.
Mam nadzieję, że pomoże mi w motywacji chodzenia do szkoły, jak i do pracy :)
ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda
Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).
Cały grzyb a czysta psylocybina: co naprawdę pokazał model obliczeniowy
Pytanie krąży po literaturze od dekady: czy psylocybina wyjaśnia całe działanie grzyba, czy tylko jego część? Praca zespołu z University of the Free State, opublikowana 16 marca 2026 roku w Scientific Reports, próbuje odpowiedzieć na nie narzędziami chemii obliczeniowej.