Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Witam, ostatnio rozmawiałem ze znajomym halupiarzem i twierdzi on, że we wschodniej Polsce marzą wszyscy o tej "naszej" heroinie z zachodu kraju a w zasadzie to z Berlina. Ile w tym prawdy bo podobno towar macie tam strasznie kiepskiej jakości. Jakie macie tam ceny za piłkę?
W sumie to jeźdżę często kawałek za Łódź ale nigdy jakoś nie miałem okazji z nikim z tamtych stron porozmawiać na ten temat.
U nas tj. w moim mieście na zachodzie kraju akurat heroina jest dostępna dosłownie wszędzie ale i tak większość ludzi w tym znajomy jeżdżą po nią sami do Berlina bo wychodzi z transportem ponad 30% taniej.
Ostatnio zmieniony 07 stycznia 2011 przez kontaktujacy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3 / / 0
kontaktujacy pisze:
Witam, ostatnio rozmawiałem ze znajomym halupiarzem i twierdzi on, że we wschodniej Polsce marzą wszyscy o tej "naszej" heroinie z zachodu kraju a w zasadzie to z Berlina. Ile w tym prawdy bo podobno towar macie tam strasznie kiepskiej jakości. Jakie macie tam ceny za piłkę?
W sumie to jeźdżę często kawałek za Łódź ale nigdy jakoś nie miałem okazji z nikim z tamtych stron porozmawiać na ten temat.
U nas tj. w moim mieście na zachodzie kraju akurat heroina jest dostępna dosłownie wszędzie ale i tak większość ludzi w tym znajomy jeżdżą po nią sami do Berlina bo wychodzi z transportem ponad 30% taniej.
A jak wyglada sytuacja w chwili obecnej?
  • 755 / 19 / 0
z tego co mi wiadomo, to w suwalkach jest pierdolone zaglebie heroinowe i latwiej sie skolowac na blaszki niz na ziolo. a do suwalk przez ruska granice. a do ruskich z afganistanu.
mimo, ze to granica unii, jakos sobie radza skurwesyny z przemytem ;]
a co do jakosci... na szczescie nie moge sie wypowidziec
  • 0 / / 0
Ciężka sprawa bo na wyciągnięcie ręki halupa jest za 8-10e a w PL takie ceny. Myślałem, żeby przywieźć tego dziadostwa trochę i gdzieś zostawić komuś w Polsce wschodniej ale znaleźć kogoś kto sprzedaje halupe i nie jest "wjeba%y" w nią to gorzej niż igły w...
ODPOWIEDZ
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.