Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Witam, ostatnio rozmawiałem ze znajomym halupiarzem i twierdzi on, że we wschodniej Polsce marzą wszyscy o tej "naszej" heroinie z zachodu kraju a w zasadzie to z Berlina. Ile w tym prawdy bo podobno towar macie tam strasznie kiepskiej jakości. Jakie macie tam ceny za piłkę?
W sumie to jeźdżę często kawałek za Łódź ale nigdy jakoś nie miałem okazji z nikim z tamtych stron porozmawiać na ten temat.
U nas tj. w moim mieście na zachodzie kraju akurat heroina jest dostępna dosłownie wszędzie ale i tak większość ludzi w tym znajomy jeżdżą po nią sami do Berlina bo wychodzi z transportem ponad 30% taniej.
Ostatnio zmieniony 07 stycznia 2011 przez kontaktujacy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3 / / 0
kontaktujacy pisze:
Witam, ostatnio rozmawiałem ze znajomym halupiarzem i twierdzi on, że we wschodniej Polsce marzą wszyscy o tej "naszej" heroinie z zachodu kraju a w zasadzie to z Berlina. Ile w tym prawdy bo podobno towar macie tam strasznie kiepskiej jakości. Jakie macie tam ceny za piłkę?
W sumie to jeźdżę często kawałek za Łódź ale nigdy jakoś nie miałem okazji z nikim z tamtych stron porozmawiać na ten temat.
U nas tj. w moim mieście na zachodzie kraju akurat heroina jest dostępna dosłownie wszędzie ale i tak większość ludzi w tym znajomy jeżdżą po nią sami do Berlina bo wychodzi z transportem ponad 30% taniej.
A jak wyglada sytuacja w chwili obecnej?
  • 755 / 19 / 0
z tego co mi wiadomo, to w suwalkach jest pierdolone zaglebie heroinowe i latwiej sie skolowac na blaszki niz na ziolo. a do suwalk przez ruska granice. a do ruskich z afganistanu.
mimo, ze to granica unii, jakos sobie radza skurwesyny z przemytem ;]
a co do jakosci... na szczescie nie moge sie wypowidziec
  • 0 / / 0
Ciężka sprawa bo na wyciągnięcie ręki halupa jest za 8-10e a w PL takie ceny. Myślałem, żeby przywieźć tego dziadostwa trochę i gdzieś zostawić komuś w Polsce wschodniej ale znaleźć kogoś kto sprzedaje halupe i nie jest "wjeba%y" w nią to gorzej niż igły w...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.