Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Polecam JWH-210. 1g rozpuściłem w 100ml spirytusu i nasączyłem około 25 g liści podbiału. Palenie tak mocne że niektórych, nawet wytrawnych już jaraczy przekręca o 180 stopni. Ja paliłem po wcześniejszym wypiciu wódki (ok. 300-400 ml). Zadziałało bardzo dobrze. Nie było typowo zamułowej fazy, tylko lekko spidująca. Świetnie się bawiło na parkiecie. Polecam
  • 415 / 4 / 0
Nie rozumiem, gdy ludzie piszą, że jakieś kanna ich spidują. Dla mnie ta cała "stymulacja" to tylko chęć do zrobienia czegoś głupiego. Psychiczne pobudzenie- owszem, ale nijak to sie ma do pobudzenia fizycznego, z którym utożsamiam "sipda"...
  • 142 / 3 / 0
no może poza podwyższonym ciśnieniem i tętnem
  • 578 / 14 / 0
1.Które z obecnych kanabinoidów najmniej siadają na serce?
2.Czy działanie którejkolwiek można zaliczyć do chillu?

Przymierzam się do wyprodukowania maczanki ale nie wiem co wybrać. Priorytetem jest względnie niska szkodliwość.

Wydzielono z "Produkcja mieszanek ziołowych - PcP
Brakowało odpowiedniego tematu, a potrzebny, aby móc do jednego tematu lecieć wszelki syf na temat kannabinoidów np.porównania, a nie dotyczy konkretnego kannabinoidu. Szukałem postu nadającego się i trafił się.- PcP
  • 157 / 1 / 0
A to?
http://talk.hyperreal.info/jwh-018-210- ... 23342.html

Tak, zgadza się. Przepraszam. - PcP
  • 425 / 4 / 0
Mogę prosic o jakieś info o Am-1220 albo JWH-307?
  • 156 / 2 / 0
informacje wikipedia itp, wystarczylo kilka razy cos kliknac w googlach:
am1220- slabiutki o ile wyczuwalny
jwh307 - niby przyjemna i dawki niewielkie choc duzo slabsza od 210 i innych dobrych
jak stestujesz 307 i okaze sie dobry to i sam chetnie zamowie,
natknąłem się na coś takiego jak
CRA13
am1222
może jakieś istotniejsze informacje ktoś posiada?
  • 578 / 14 / 0
Czy ktoś z was po użyciu jakichkolwiek kannabinoidów miał uczucie jakby kwaśności w mózgu (ciężko sprecyzować to uczucie), również wyczuwalne na szczęce?
Ja tak mam od zawsze, dawki normalne.
Ktoś z was miał coś podobnego?
  • 2814 / 14 / 0
Mówisz też o suszu konopi?
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 578 / 14 / 0
Po suszu też ale dużo słabiej i to tylko przy grubym paleniu.
Po kannabinoidach wyraźnie, w trakcie ich działania.
Chyba nie jest to normalne. Jest, nie jest?
ODPOWIEDZ
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.