Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
2.Czy działanie którejkolwiek można zaliczyć do chillu?
Przymierzam się do wyprodukowania maczanki ale nie wiem co wybrać. Priorytetem jest względnie niska szkodliwość.
Wydzielono z "Produkcja mieszanek ziołowych - PcP
Brakowało odpowiedniego tematu, a potrzebny, aby móc do jednego tematu lecieć wszelki syf na temat kannabinoidów np.porównania, a nie dotyczy konkretnego kannabinoidu. Szukałem postu nadającego się i trafił się.- PcP
am1220- slabiutki o ile wyczuwalny
jwh307 - niby przyjemna i dawki niewielkie choc duzo slabsza od 210 i innych dobrych
jak stestujesz 307 i okaze sie dobry to i sam chetnie zamowie,
natknąłem się na coś takiego jak
CRA13
am1222
może jakieś istotniejsze informacje ktoś posiada?
Ja tak mam od zawsze, dawki normalne.
Ktoś z was miał coś podobnego?
Po kannabinoidach wyraźnie, w trakcie ich działania.
Chyba nie jest to normalne. Jest, nie jest?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.