Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."
The Prodigy - Thunder
Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
But theres no rain
This kind of Thunder
The Prodigy - Thunder
Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
But theres no rain
This kind of Thunder
The Prodigy - Thunder
Nie jestem pewien, czy to wina przed tym klona 2,g, jeszcze wczśsniej oszałmałem 1000mg Tramalu, 500 kodeiny l Midazolamu 7,5mg, jednakże pareładnych godzin temu dzięki temu mogę stwierdzić, ze eter to chujowo zabawka, wyjebałem z 30-20 ml duszkiem , wywąchałem z kolejne 50-60 ... i... totalne ogyupienie nieogar i rzyganie/
Zdecydowanie nie polecam, szkoda na ten szajs kast
Ps.Wszystko to było zarzucane było naorawdę dawno,
Chyba jeszcze mnie trzyma. Mila faza ;)
Jak wypełnić oświadczenie z wiadomej strony aby nie było przypału z zamówieniem eteru?
Stanowisko... pieczątka?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.