Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Prosze o jakieś konkretne info !
  • 4024 / 372 / 951
1. Jeśli przez "konkretne" rozumiesz "od kogo konkretnie" to srogo się zawiedziesz.
2. Na przyszłość nie dubluj tematów.
  • 9 / / 0
Zupełnie nie chodzi mi o adresy ani numery telefonów , tylko o to gdzie szukać, czy prędzej kupie od murzyna czy ciapatego. Interesuje mnie także co grozi gdy zlapie cie policja, slyszalem ze za pierwszym razem jest to mandat następnie grzywna a dopiero potem ma się poważniejsze problemy. Podobno ganja w UK nie jest legalna ale tolerowana. Jeśli ktoś może się odnieśc jakoś, będę wdzięczny.
  • 33 / / 0
http://webehigh.com/index.php?l=1&count ... %20Kingdom

Masz konkretne info. Powinienes sobie poradzic.
  • 44 / / 0
Bogen pedał.

Nie byłem w UK więc nie wiem, ale we Paryżu to się murzyna zaczepiało, pokazywało 20 euro a on pokazywał ile za to może dać. Oczywiscie (nie myślcie ze tak tylko w polsce jest) wyciągnął z jajek gram ziola i gram haszu i do mnie ze za 20 euro to albo to. Puknąłem się palcem w czoło i chyba załapał że tak łatwo w chuja nie poleci (jeszcze jebany jak łape wyciągał po hajs), po czym się odwróciłem i mnie zawołał mówiąc ze zrobi wyjątek i odda mi sztuke haszu i zioła za 20 Ojro.
Uwaga! Użytkownik Pawian Czerwona Dupa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Wielkie dzięki Chaos, z tego co czytam na stronie przez Ciebie podanej moje obawy co do dostępności przestały mnie męczyć. Wygląda na to że znacznie łatwiej jest znaleźć to czego się szuka w UK niż w PL.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.