Hmm...
Oczywiście wszystko czysto hipotetycznie, gdyby był sobie mef z nieznanymi domieszkami, ktore powoduja nastepujące efekty uboczne:
- kołatanie serca,
- wysokie tętno,
- bezsenność,
- pobudzenie,
- podwyższenie temp. organizmu,
- odwodnienie organizmu.
Wszystko w stopniu 10x większym niż w przypadku dobrego materiału.
Niestety nie wiem, co zostało tam dosypane, efekty takie, jakby piperazynowe.
Czy i jak da się oczyścić taki materiał? Mat. bazowy to chlorowodorek.
Zmiana tematu i drobne w poście - PcP
Jesteś w stanie zamieścić jakieś zdjęcia tego produktu, a może ktoś inny posiadający podobną próbkę dokonał bardziej szczegółowych badań,pozna w niej swoją próbkę i opublikuje wyniki badań?
2. nigdy nie miałem większych problemów z zasypianiem po mefedronie, brak łaknienia owszem, ale jadłowstrętu, jak w tym przypadku też nigdy nie doświadczałem, nigdy, niezależnie od spożytych ilości praca serca nie była uciążliwa i mimo podwyższonej temp. ciała i nadmiernego pocenia się nigdy nie doświadczyłem odwodnienia organizmu i potwornej suchości w jamie ustnej, co tu następuje nawet przy niewielkich ilościach.
4. wiem że postępując z tą mieszaniną nieostrożnie, można doprowadzić do skrajnego odwodnienia organizmu, co przećwiczył jeden z moich znajomych. Przypuszczam, że gdyby połączył tą mieszaninę z alkoholem, czy innymi substancjami, to trudno byłoby go ratować.
5. jest to kryształ, niejednorodny, przyjrzę mu się bliżej i zrobię zdjęcia
6. miejsce zakupu - CZ - [cut]
7. istnieje pewne prawdopodobieństwo, ze moglem wsypać go, w proporcjach maks. 50:1 do torebki w której była resztka M1 z B1 z MeOPP i Pfpp, natomiast szczerze wątpię, żeby tak mała domieszka czegokolwiek mogła mieć tak znaczący wpływ na działanie tej substancji
Przesiałem materiał przez drobne sitko - w sitku pozostały duże kryształy. Przez otwory przesypał się puder i trochę mniejszych kryształów. Gdybym miał sitko z drobniejszymi otworami najprawdopodobniej udałoby mi się idealnie oddzielić dwie substancje. Duże kryształy, które pozostały w sitku to z pewnością 4mmc, działają właściwie dla 4mmc, bez wyżej opisanych efektów ubocznych.
Pozostaje jeszcze pytanie czym jest druga substancja w postaci pyłu. Wydaje mi się, że może to być bufik. Substancje na pierwszy rzut oka były zmieszane w proporcjach 1:1.
Pytanie, czy bufedron w połączeniu z mefedronem, na osoby które mają wysoką tolerancję na mefedron i minimalne doświadczenie z bufedronem spożywany w ilościach 0,4-1g na 12h może działać, tak jak opisałem wcześniej?
Też się zastanawiam jak oczyścić czarnorynkowego mefa. Chciałbym go w końcu przetestować IV (wiem, wiem, to głupi pomysł w obecnych realiach
Może należy pokombinować z jakimiś rozpuszczalnikami? Prosiłbym o jak najwięcej ogólnych informacji na ten temat.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.