Słowem wstępu:
Ostatnio z kumplem wzięliśmy aco. On wziął 20 tabsów, ja 30.
Po 3/4 godzinach obydwoje nie mieliśmy żadnego tripu. Postanowiliśmy odważnie wziąć jeszcze po 10. Lecz tym razem również nic. Koło 2 lub 3 położyłem się spać, kumpel zaczął wariować. Mnie oczywiście nic nie doszło i bezproblemowo zasnąłem.
I teraz pojawia się moje pytanie. Co stało się z 600g DXM?
Dodatkowo powiem że poptrzedniego dnia też braliśmy lecz trip dla mnie był, co tu dużo mówić, chujowy. Wszystko mnie swędziało, czułem że spuchły mi wargi i ręce i ogólnie było nie za ciekawie.
19dbwa10 pisze:Witam :D
Słowem wstępu:
Ostatnio z kumplem wzięliśmy aco. On wziął 20 tabsów, ja 30.
Po 3/4 godzinach obydwoje nie mieliśmy żadnego tripu. Postanowiliśmy odważnie wziąć jeszcze po 10. Lecz tym razem również nic. Koło 2 lub 3 położyłem się spać, kumpel zaczął wariować. Mnie oczywiście nic nie doszło i bezproblemowo zasnąłem.
I teraz pojawia się moje pytanie. Co stało się z 600g DXM?
Dodatkowo powiem że poptrzedniego dnia też braliśmy lecz trip dla mnie był, co tu dużo mówić, chujowy. Wszystko mnie swędziało, czułem że spuchły mi wargi i ręce i ogólnie było nie za ciekawie.
Wyjechało do Warszawy, znalazło prace i założyło szczęśliwą rodzinę.
Logu pisze:W aco nie ma kody,tylko dekstrometaforan.I gwarantuje że to zawszę działa.
Nie rozumiem jak to mogło się stać naprawdę musisz być robotem,cyborgiem.
I czy na pewno 600g a nie mg?
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.