Słowem wstępu:
Ostatnio z kumplem wzięliśmy aco. On wziął 20 tabsów, ja 30.
Po 3/4 godzinach obydwoje nie mieliśmy żadnego tripu. Postanowiliśmy odważnie wziąć jeszcze po 10. Lecz tym razem również nic. Koło 2 lub 3 położyłem się spać, kumpel zaczął wariować. Mnie oczywiście nic nie doszło i bezproblemowo zasnąłem.
I teraz pojawia się moje pytanie. Co stało się z 600g DXM?
Dodatkowo powiem że poptrzedniego dnia też braliśmy lecz trip dla mnie był, co tu dużo mówić, chujowy. Wszystko mnie swędziało, czułem że spuchły mi wargi i ręce i ogólnie było nie za ciekawie.
19dbwa10 pisze:Witam :D
Słowem wstępu:
Ostatnio z kumplem wzięliśmy aco. On wziął 20 tabsów, ja 30.
Po 3/4 godzinach obydwoje nie mieliśmy żadnego tripu. Postanowiliśmy odważnie wziąć jeszcze po 10. Lecz tym razem również nic. Koło 2 lub 3 położyłem się spać, kumpel zaczął wariować. Mnie oczywiście nic nie doszło i bezproblemowo zasnąłem.
I teraz pojawia się moje pytanie. Co stało się z 600g DXM?
Dodatkowo powiem że poptrzedniego dnia też braliśmy lecz trip dla mnie był, co tu dużo mówić, chujowy. Wszystko mnie swędziało, czułem że spuchły mi wargi i ręce i ogólnie było nie za ciekawie.
Wyjechało do Warszawy, znalazło prace i założyło szczęśliwą rodzinę.
Logu pisze:W aco nie ma kody,tylko dekstrometaforan.I gwarantuje że to zawszę działa.
Nie rozumiem jak to mogło się stać naprawdę musisz być robotem,cyborgiem.
I czy na pewno 600g a nie mg?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.