- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
A nie tak: "na skręta nic zioło nie pomoże jeszcze shizow sie nałapiesz..."
Nie sądzisz że jest różnica? ;]
Bądź co bądź na temat trawy mogę powiedzieć wiele, ale ograniczę to do - Palcie ziele, Przyjaciele, bo to mój cel - spróbować trzech brakujących elementów mojego ĆV (hell, koks i kwas) i wrócić do codziennego kadzenia wieczornego, ewentualnie piwka.
No ale najpierw psychiatra, psycholog, psychoterapeuta, PLU, jakieś antydepresanty, chuj wie co jeszcze, pewno benzo, bo co mi zapiszą- weronal?? Chociaż bezsenność wolę leczyć zolpidemem, ew. jakąś mianseryną, bo mogę zeżreć z 4mg alpry, 8ng klona i jakoś nie zasnę dopóki nie dopiję odpowiednią ilością alko... chyba, że jakiś nitrazepam czy dormicum jest nasennie lepsze.
wlasnie zaserwowalem sobie taki mix i rozpoczynam jego konsumpcje. Probowal ktos kiedys ? Czy to dobre polaczenie ?
w kolejnosci koda - alk - baka
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
BelialGlow pisze: bo to mój cel - spróbować trzech brakujących elementów mojego ĆV (hell, koks i kwas) i wrócić
ooo pisze:hehe mowisz ze chcesz sprobowac piekla ;) potem koks i kwas hmm... zapewne jestes masohista ... musze Ci jedno wyjasnic ... jak juz bedziesz w piekle to z tego miejsca sie NIE WRACA ;)BelialGlow pisze: bo to mój cel - spróbować trzech brakujących elementów mojego ĆV (hell, koks i kwas) i wrócić
OT z tego co mi wiadomo, to istnieje dosc scisla zaleznosc miedzy receptorami opio a kannabi, jako ze antagonisci opio znosza dzialanie agonistow obu grup receptorow - ale nie na odwrot - antagonista kannabi~ nie zniesie dzialania opio
kannabinoidy aktywuja receptory mu1...
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9197269
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
W jakiej kolejności przyjmujecie mj+kodę?
Jestem nowicjuszem. Od początku brania dawki 150 - 225 mg; wcześniej wyrobione receptory.
Palenie: wystarczy lufkę spalić na świeżo. Jeśli paliłem przed kodą, a potem zapalę znowu, to efekt ten sam.
WTF? Dzięki z góry za odpowiedź, pozdrawiam.
Wydzielono z wątku ogólnego o kodeinie, jako że sprawa jest dość często poruszana. a.a.
Powód: .
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda
Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.