Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 52 / / 0
Hiho ludzie powiedzcie mi czy da rade nabyć tam grzybki, i w jakich okolicznościach bądź miejscach. Mexykany ale to chyba oczywiste, ewentualnie LSD . Szturm na Pragę przypuszczamy z kumplami na Sobotę/Niedziele i dobrze by było jak by dało nam się to nabyć.
  • 156 / 3 / 0
Właśnie wróciłem z Pragi i powiem krótko: PRAGA JEST ZAJEBISTA!
Wchodząc na starówkę mijamy się z czarnymi wzrokiem i bierzemy się za zakupy.
Wystarczy jedno spojrzenie i uśmiech :D - o taki
Jeśli poprosimy to dostaniemy do ręki przed zakupem, możemy obejrzeć, powąchać itp.
Targujemy się ile wlezie, 5g arcydobrego palenia można nabyć za 800-1000K.
Dostaniemy to co chcemy, wystarczy zrobić rundkę :-p
Kolejna sprawa: JEBAĆ TURKÓW OSZUSTÓW, jak turek puści oko to ignorować skurwysynów
Niech robią lachy dupą... :finger:
Wniosek: WSZYSCY DO PRAGI :-D

!!ZAWSZE I WSZEDZIE TUREK JEBANY BĘDZIE!!
  • 413 / 10 / 0
TetraHydroCannabinozaur pisze:
Właśnie wróciłem z Pragi i powiem krótko: PRAGA JEST ZAJEBISTA!
Wchodząc na starówkę mijamy się z czarnymi wzrokiem i bierzemy się za zakupy.
Wystarczy jedno spojrzenie i uśmiech :D - o taki
Jeśli poprosimy to dostaniemy do ręki przed zakupem, możemy obejrzeć, powąchać itp.
Targujemy się ile wlezie, 5g arcydobrego palenia można nabyć za 800-1000K.
Dostaniemy to co chcemy, wystarczy zrobić rundkę :-p
Kolejna sprawa: JEBAĆ TURKÓW OSZUSTÓW, jak turek puści oko to ignorować skurwysynów
Niech robią lachy dupą... :finger:
Wniosek: WSZYSCY DO PRAGI :-D

!!ZAWSZE I WSZEDZIE TUREK JEBANY BĘDZIE!!
kupiłeś na ulicy piątala dobrego palenia w jeszcze lepszej cenie? Jesteś chyba pierwszym szczęśliwce, bo tam na ulicy można dostać głównie asfalt zamiast haszu i strasznie chujowe palenie.
pzdr
  • 156 / 3 / 0
1. Za 1 rzucają cenami 300-400(targ max 50 K), bardziej opłaca się brać ilości 3-5g.
Wtedy nam wychodzi po 200K za sztukę. Oczywiście po wcześniejszym sprawdzeniu, powąchaniu itp
2. Polecam jeszcze TYNK ZE ŚCIANY od Turków za 750K / Chuj im w mordy!
  • 1169 / 17 / 0
Hahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahaahhashahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaa

Morał? Nigdy nie rób interesów z brudasami %-D
  • 282 / 6 / 0
Byłem z ziomkami w czechach w sierpniu na hip hop kempie i mogę powiedzieć, że ze zdobyciem zioła nie ma tam najmniejszego problemu. Wystarczy podejść do pierwszej lepszej osoby i po prostu się zapytać, każdy pokieruje w dobrą stronę. A jeśli chodzi o samo "kempowisko" to tam już wszyscy sami do ciebie podchodzą i nawet stoją namioty z szyldami "weed". :D Niesamowity klimat.
  • 221 / 2 / 0
no ja zioło to lajtowo idzie skumac
ale kwasa to juz cieżej...
nawet w czechach...
Uwaga! Użytkownik madafakers nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / / 0
Wróciłem parę dniu wstecz z Pragi. Moje refleksje heh zajebiste miasto fajna zabudowa ciekawa architektura to tak ze strony wizualnej. A odnośnie staffu jaki można tam nabyć to raczej uliczne dragi takie jak koko, ekstazy oczywiście ganda oraz coś dziwnego o czym nie słyszałem dotychczas. Owa substancja nazywała się Miał Miał, Mniał Mniał czy jakoś tak ^^ Pytając ziomka o grzyby totalnie nie wiedział o co mi chodzi :// Co do gandy to fakt jakość całkiem niezła, pięknie pachnąca oraz klepiąca ^^
  • 1611 / 34 / 0
Aphex pisze:
z coś dziwnego o czym nie słyszałem dotychczas. Owa substancja nazywała się Miał Miał
być może Meow (czyli angielskie "miał" (jak kotek :-)
MCat and meow(-meow) are names for both methcathinone and 4-MMC
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 3 / / 0
Spokojnie w Pradze dostane palenie tak?Macie jakąś miejscówkę dobrą?Do centrum się udać czy gdzie?
Uwaga! Użytkownik CapitalCity1916 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.